AnonymBruker Skrevet 28. juni 2022 #1 Skrevet 28. juni 2022 er det en kjekk investering å gjøre i henhold til matlaging? noen som fortelle positive ting ved det? Anonymkode: 3164d...9a2
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2022 #2 Skrevet 28. juni 2022 Fordelen er at den er mye mindre enn en ovn. Da tar det kortere tid å varme opp luften rundt maten. Det sparer man både tid og penger(strøm) på. Anonymkode: 7c061...929
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2022 #3 Skrevet 28. juni 2022 AnonymBruker skrev (34 minutter siden): Fordelen er at den er mye mindre enn en ovn. Da tar det kortere tid å varme opp luften rundt maten. Det sparer man både tid og penger(strøm) på. Anonymkode: 7c061...929 Er det ikke annet den kan forvente? Anonymkode: 3164d...9a2
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2022 #4 Skrevet 29. juni 2022 Det er enkelt, tar kort tid, bedre enn tradisjonell ovn til å varme eks. friterte ferdigprodukter. Anonymkode: 791af...cb5 2
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2022 #5 Skrevet 30. juni 2022 AnonymBruker skrev (På 28.6.2022 den 23.36): er det en kjekk investering å gjøre i henhold til matlaging? noen som fortelle positive ting ved det? Anonymkode: 3164d...9a2 Hvorfor ikke scrolle litt eller bruke søkefunksjonen her inne? Da vil du få opp veldig mange tråder om akkurat det samme. Anonymkode: 8c8a3...8cd 3
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #6 Skrevet 3. juli 2022 Ja er veldig fornøyd, har hatt airfryer 8 år Anonymkode: 878ed...020
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #7 Skrevet 3. juli 2022 Noe av det beste jeg har investert i, fett og oljer samler seg i kammeret på bunnen. Anonymkode: 14816...d55
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #8 Skrevet 3. juli 2022 Bruker vår Cosori airfryer hver dag. Bruker den til steking, oppvarming og baking. Anonymkode: 585aa...a73
Gjest Adobyen Skrevet 3. juli 2022 #9 Skrevet 3. juli 2022 (endret) Jeg har nettopp fått en. Bare en enkel og billig type fra Europris til 1000 kr, og holder på å gjøre meg kjent med den. Foreløpig bare kyllingvinger/klubber og grillskiver. Da gnir jeg inn dette med en pose marinade og dekker bunnen på fryeren. Den er på 5 liter, så det blir plass til noen. Jeg har ikke testet med flere lag. 200grader i 18 minutter og kjempegodt. Ligner litt på grillet. Min gjest testet med pommes frites og løkringer, men fant ikke helt riktig temperatur og steketid, så det ble litt brent. Han stekte også en pakke med vårruller, og det ble kjempegodt. Også kapteinens fylte torsk. jeg kommer til å bruke den en del, i alle fall til jeg går lei. Det er så mange typer og forskjellige priser, med og uten diverse bakeformer, plater og alt mulig. Det blir litt fett og griseri, men den er enkel å få ren. Jeg lar kurven være i og setter bunnen i vasken der jeg fyller den halvt med varmt vann og litt zalo. Der får den stå litt før jeg vasker med oppvaskbørsten og tømmer vannet med fett, rusk og rask i do. Vil ikke ha slikt i vasken. Endret 3. juli 2022 av Adobyen
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #10 Skrevet 3. juli 2022 Kjæresten har, jeg har ikke. Han er veldig glad i burgere og ferdigprodukter som pommes noisette osv, så han bruker den mye til det. Jeg savner den absolutt ikke når jeg er hjemme hos meg selv. Vil si det kommer an på. Jeg foretrekker annen type mat. Anonymkode: 173cd...aa2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå