Gå til innhold

Kan jeg bruke kyllingkraft i hvit saus?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg skal lage Blomkålgrateng med skinke og ost. Jeg har en Jacobs kyllingkraft jeg vurderer og bruke. Tror dere det smaker godt?

Feks.

2ss smør, 3ss mel, 2,5dl kyllingkraft og 3,5 dl melk/fløte + ost?

Anonymkode: 2fdad...4b1

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

spinner

Jeg bruker nesten alltid kraft i hvit saus. Bare å smake til.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker
spinner skrev (2 timer siden):

Jeg bruker nesten alltid kraft i hvit saus. Bare å smake til.

Takk, jeg har aldri smakt/brukt kyllingkraften fra Jacobs, vil sausen se gråere ut på fargen pga kraften? Har Jacobs god kraft generelt?

Ts

Anonymkode: 2fdad...4b1

Lenke til innlegg
Del på andre sider
spinner
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Takk, jeg har aldri smakt/brukt kyllingkraften fra Jacobs, vil sausen se gråere ut på fargen pga kraften? Har Jacobs god kraft generelt?

Ts

Anonymkode: 2fdad...4b1

Sikkert ok. Ellers lager du legg kyllingkraft selv. Sausen blir vel mer gyllen enn grå. Start bare med kraften og smak før du avgjør forholdet kraft/melk. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...