Totalya Skrevet 30. oktober 2005 #1 Skrevet 30. oktober 2005 Er dette rent kjøtt? Noen som har prøvd? Tips til bruk dersom det er godt...
Gjest Gjesta Skrevet 30. oktober 2005 #2 Skrevet 30. oktober 2005 Det er rent reinsdyrkjøtt, som i og for seg er sunt og magert. Jeg pleier å lage finnbiff, og da er det ikke så veldig magert lenger Men ekstremt godt. Jeg pleier å ha hjemmelaget potetmos smakssatt med timian til. Og rørte tyttebær.
Smørblomsten Skrevet 30. oktober 2005 #3 Skrevet 30. oktober 2005 Det er rent reinsdyrkjøtt, som i og for seg er sunt og magert. Jeg pleier å lage finnbiff, og da er det ikke så veldig magert lenger Men ekstremt godt. Jeg pleier å ha hjemmelaget potetmos smakssatt med timian til. Og rørte tyttebær. ← Enig! Det har jeg også lagd i helgen, nam!!!
Gjest Gjesta Skrevet 30. oktober 2005 #4 Skrevet 30. oktober 2005 Den oppskriften jeg linket til, er knallgod. Jeg bruker den hele tiden.
Gjest gjest1 Skrevet 30. oktober 2005 #6 Skrevet 30. oktober 2005 Finnbiff er nam nam. Bare synd at kjøttet ikke er direkte billig.
liv Skrevet 30. oktober 2005 #7 Skrevet 30. oktober 2005 Det har jeg spist i dag, kostet 79,90 fir en halv kg på Kiwi. Ikke særlig billig med andre ord, men akk så godt! Om du bor nær grensa så er sånn kjøtt mye billigere der!
Gjest Gjesta Skrevet 30. oktober 2005 #8 Skrevet 30. oktober 2005 Jeg så i et tilbud fra Rema 1000 at 500 g reinskav kostet 49,90. Stort sett betaler jeg 69,90 for samme mengde. De ca. tre gangene i året jeg lager finnbiff. Men sjekk ut frysedisken hos Rema 1000.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå