Perine Skrevet tirsdag kl 13:57 #7541 Del Skrevet tirsdag kl 13:57 Frøkenfryden skrev (18 timer siden): Har redda triste poteter og helgas tortillalefser i dag. Det ble til tjukk potet-tomatsuppe med matfløte. Lefsene er stekt brettet i tørr panne med jarlsberg inni☺️ mmm..😍 hva slags tomat brukte du? hakket hermetisk, pure eller frisk? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ugresset Skrevet tirsdag kl 16:13 #7542 Del Skrevet tirsdag kl 16:13 Perine skrev (3 timer siden): Jeg har laget over 40 medisterkaker av ribbe i dag. Det er ikke mat for meg, men jeg kan vel ha noen biter oppi kålsuppa mi ☺️ Nå ble jeg skikkelig nysgjerrig, fortell mer! Har du laget medisterkaker av ribbe? Som i å kverne kjøttet? Jeg spiser ikke svin, men jeg elsker å lage mat så dette er virkelig noe jeg vil prøve å gi bort til andre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet tirsdag kl 16:23 #7543 Del Skrevet tirsdag kl 16:23 Ugresset skrev (3 minutter siden): Nå ble jeg skikkelig nysgjerrig, fortell mer! Har du laget medisterkaker av ribbe? Som i å kverne kjøttet? Jeg spiser ikke svin, men jeg elsker å lage mat så dette er virkelig noe jeg vil prøve å gi bort til andre. Hei, så koselig at du spør. Jeg forklarer gjerne 😀 Jeg har brukt kjøttkverna på Kenwooden til å kverne, og K-spaden i bollen for å blande. I går kjøpte jeg ei billig, frossen tynnribbe på 3,5 kg til 256 kroner. Det var 72,90 pr kg. Eller, ribbe var det egentlig ikke, for det var kun litt bein i det ene hjørnet. Den tinte i kjøleskapet til i dag, før jeg skar vekk svor og bein og kuttet den opp i mindre biter, det veide 2,5 kg. Jeg malte kjøttet 3 ganger fordi jeg liker det finmalt. Jeg rørte dette seigt med 2 ss salt, 2,5 ts pepper, 2,5 ts ingefær og 2,5 ts muskat. Fortsatte med vekselvis 5 ss potetmel, 3 egg og 7,5 dl kald farris. Det ble en fin farse og ble til 42 stekte medisterkaker på ca 80-85 gram. Etterpå fikk de trekke/småkoke en halv time i en blanding av kraft fra salte svineknoker og vann. Nå har jeg putta det meste i frysen, Bare spør om du lurer på noe. 7 2 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet tirsdag kl 16:27 #7544 Del Skrevet tirsdag kl 16:27 Perine skrev (2 timer siden): mmm..😍 hva slags tomat brukte du? hakket hermetisk, pure eller frisk? Takk🥰 En boks mutti, den med helt knuste tomater☺️ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet tirsdag kl 16:32 #7545 Del Skrevet tirsdag kl 16:32 Frøkenfryden skrev (3 minutter siden): Takk🥰 En boks mutti, den med helt knuste tomater☺️ Å ja, sånn har jeg i skapet. Tusen takk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet tirsdag kl 17:44 #7546 Del Skrevet tirsdag kl 17:44 Kyllingsalat/kebab talerken, feilberget litt når jeg la på salaten (det ser ikke sånn ut, men det er mest salat på talerknen), så når jeg sko legge på kyllingen så ble det plutselig haug på talerknen, det er også noen pomfri biter, men det var ikke plass til så mange 🤭 Og 2 typer kebab dressing på Og det ble masse rester til kveldsmat, i dag og 😋 2 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Paneera Skrevet tirsdag kl 18:07 #7547 Del Skrevet tirsdag kl 18:07 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet tirsdag kl 18:49 #7548 Del Skrevet tirsdag kl 18:49 Perine skrev (2 timer siden): Å ja, sånn har jeg i skapet. Tusen takk. Bare hyggelig☺️ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet tirsdag kl 18:50 #7549 Del Skrevet tirsdag kl 18:50 Stekt kyllingkorv (sånn påleggspølse) og ovnsstekt potet og gulrot. 3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 20:25 #7550 Del Skrevet tirsdag kl 20:25 Risotto med fennikel, erter og røkelaks Anonymkode: c6f88...1c3 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 21:04 #7551 Del Skrevet tirsdag kl 21:04 Teriyaki wok med linser Anonymkode: d6351...cf4 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet onsdag kl 16:01 #7552 Del Skrevet onsdag kl 16:01 Kylling i mangosaus. Jeg ser nå at noen av eplebitene har klumpet seg sammen, og en av dem har forvillet seg ned i venstre hjørne. For sent å gjøre noe med det nå, men godt var det uansett! 3 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet onsdag kl 16:56 #7553 Del Skrevet onsdag kl 16:56 Brun saus med stekte løk, gulrot og pølse-biter, med myyyye kålstuing og gode poteter 4 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet onsdag kl 17:52 #7554 Del Skrevet onsdag kl 17:52 (endret) Tomatsuppe med gnocci og salsicca for litt mer "mat følelse" Endret onsdag kl 17:53 av MarianneE 3 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet onsdag kl 18:04 #7555 Del Skrevet onsdag kl 18:04 Fiskenuggets med potet-og søtpotetmos. 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 14:41 #7556 Del Skrevet torsdag kl 14:41 elien skrev (På 26.11.2024 den 18.44): Kyllingsalat/kebab talerken, feilberget litt når jeg la på salaten (det ser ikke sånn ut, men det er mest salat på talerknen), så når jeg sko legge på kyllingen så ble det plutselig haug på talerknen, det er også noen pomfri biter, men det var ikke plass til så mange 🤭 Og 2 typer kebab dressing på Og det ble masse rester til kveldsmat, i dag og 😋 Namnam😍😍 Oppskrift takk, om du gidder 😊 Anonymkode: bde0b...983 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ariana807 Skrevet torsdag kl 16:28 #7557 Del Skrevet torsdag kl 16:28 I dag kjørte jeg en enkel middag: Bagett, mozzarella, agurk, rødløk og stekt kyllingfilet. 3 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet torsdag kl 17:23 #7558 Del Skrevet torsdag kl 17:23 Min kjære har laget stekt skrei med tomatrisotto og stekte erter og gulrot😊 3 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet torsdag kl 18:01 #7559 Del Skrevet torsdag kl 18:01 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Namnam😍😍 Oppskrift takk, om du gidder 😊 på Anonymkode: bde0b...983 Ja, det er veldig godt 🤩 Og klart jeg gidder det! Og enkelt, laget salat med strimlet isberg, mais, strimlet rødløk og søt paprika. Kylling kebab kjøttet har vi kjøpt ferdig frosset på Gigaboks (kjøpte faktisk ny ladning i dag), ska ta bilde og legge ved. (De har to typer kylling kebabkjøtt, vi liker best den vi kjøper.) Det varmer jeg bare i en varm panne fra frossen tilstand uten noe olje eller smør. Har salat i bunn, legger på kylling, bruker to typer dressing, YummiTime sin kebabdressing (den ble tom, kan ikke legge ved bilde) og en annen dressing, som vi og har kjøpt på Gigaboks, legger ved bilde av den og. Hadde litt pomfri i airfryern, men det var ikke plass til så mye. Legger og ved bilde av noen gode tortillalefser og fra Gigaboks, er supre til kebabrull 🌯 Håper det er til hjelp 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet torsdag kl 18:03 #7560 Del Skrevet torsdag kl 18:03 Kyllinglårfile panne med gulrot, søt paprika, løk, rødløk og en ferdig woksaus, med ris til 3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå