Gå til innhold

Hvilke ting ved DEG kan ansees som rødt flagg?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hvilke ting ved DEG kan andre anse som røde flagg?

Dvs Har du egenskaper, holdninger eller er i en livssituasjon som du antar en evt date vil kunne reagere negativt  på?

Anonymkode: bbfc4...659

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg er ekstremt kynisk/skeptisk, og tror det verste om alt og alle inntil det motsatte er bevist.

Anonymkode: 91551...eda

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Jeg er feminist og pornomotstander, synes dickpics er lavmåls blotting, bor i leid leilighet (etter eget valg, eier huset der min ene forelder bor), stemmer SV og foretrekker særboerskap. Ja, også så har jeg ikke førerkort og eier ikke bil.

Anonymkode: b9963...085

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

ufør 

Anonymkode: db529...fa8

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Jeg er introvert og trenger en del tid for meg selv.

Noe som funker perfekt fordi jeg fant meg en mann som også er introvert. Så vi har begge full forståelse for hverandres behov.

Anonymkode: 38f58...3ee

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AprilRyan

Jeg noen psykiske plager. Milde, men etter hva jeg leser så er det få eller ingen som ønsker seg forhold med noen som har psykiske plager. Så det er vel et stort rødt flagg. De plagene blir heller ikke borte, men jeg har lært meg å håndtere dem bedre enn før. Allikevel kan en ikke forvente at jeg alltid er like oppegående og at jeg har dårlige dager. 

Jeg kan være stille og sjenert. Det virker som mange ikke liker det. 

Et annet rødt flagg er nok at jeg ikke akkurat er etablert og ikke har fast og stabil inntekt. Studerer fortsatt og er snart 40. Det kan sikkert være et problem for enkelte. 

Edit: Glemte å nevne at jeg kan være forsiktig og skeptisk av meg i begynnelsen. 

Endret av AprilRyan
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Haha, jeg er heldigvis gift. Men om jeg blir skilt?

- skilt

- tre små barn

- bor langt ute på landet

- masse kjæledyr inkludert flere katter

- hater å reise/"dra på ferie"

- avholds

- feminist

- familien min består av en haug rasister og nazi-sympatisører, men er ellers greie folk og de holder seg til internett-trolling og foretar ingen handlinger IRL (ikke engang å delta på SIAN-demonstrasjoner), så jeg omgås dem allikevel

- kommer aldri til å svare på hvor mange jeg har ligget med eller diskutere mitt tidligere sexliv

 

Sikkert mer også, men alt dette er ting jeg har sett nevnt som "røde flagg" eller iallefall "nok grunn til å avslutte en date". 

Anonymkode: 1fdf6...dc7

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Jeg er/var veldig skeptisk av meg, pga tidligere erfaringer. 

Det er først nå, i en alder av 30 at jeg fullfører en utdanning (hadde ikke vgs en gang fra før av). Dog har jeg alltid vært i jobb, da. 

Jeg tåler lite bullshit, så bullshitometeret mitt er stilt inn på lavt nivå. Men da mener jeg reell bullshit, ikke "han svarte ikke på meldingen før det hadde gått en halvtime"-opplegg. 

Jeg har gått til psykolog tidligere (så jeg har ikke de problemene jeg en gang hadde, men de ligger jo der i historikken). 

Jeg kan nok for noen fremstå som litt kald, da jeg har lovet meg selv å aldri krype for noen igjen. Så tidligere 'venner' som utnyttet at jeg var svak og krøp, har nok nå i ettertid ansett meg for å være litt kald. Jeg kuttet blant annet kontakten med en 'venninne' jeg hadde hatt i over 10 år, fordi det gikk opp for meg under terapi at jeg rett og slett ble brukt og utnyttet, og at hun forventet at jeg skulle kommer krypende tilbake. 

Heldigvis har jeg gode venner og en flott samboer i dag. :)

Anonymkode: a388e...eb4

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Jeg er hissig og irretabel. Mange vil kalle meg rasist selv om jeg selv ikke mener det. Dvs jeg har null problem med å tulle med hudfarge, elle å si n...r. Jeg mener også at Norge skal kaste ut innvandrere som begår lovbrudd. Men hvis jeg er rasist, lever jeg fint med det. Det er vel det.

Anonymkode: 6d259...9a4

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Jeg er delvis ufør.

Jeg har unnvikende personlighetsforstyrrelse.

Jeg liker at mannen betaler.

Jeg foretrekker stor pikk, størrelsen betyr noe for meg.

Jeg liker å være alene og svarer ikke på mld med én gang.

Jeg sier ting dirkete til folk jeg stoler på og er trygg på. Dette er ikke noe jeg har fått negative kommentarer på, heller positive. Men her på KG vet jeg at det er et rødt flagg.

Jeg har ikke stor vennekrets.

Jeg vil ikke gifte meg.

Kan ha upolitisk korrekte meninger, som at statsborgerskap burde være midlertidige på den måten at hvis en innvandrer begår lovbrudd så skal den personen UT! Jeg mener også at vi burde ta imot flere utdannede personer med godkjente papirer og færre av de uten papirer og som ikke kan lese og skrive.

Anonymkode: 72ba3...09d

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Ifølge de fleste:

- Er nå syk og på AAP. Dette er rødt flagg selv ovenfor meg selv 😅 Jeg er ikke frisk nok til å ha et helt ordinært forhold (er gift nå). 

- For noen få vil nok det at jeg stemmer SV og er feminist være et minus, men har aldri møtt noen som virker å være så negativ til det. Heller motsatt egentlig. (Er akademiker og har snakketøyet i orden, så de synes vel enten det er pluss eller innafor likevel). 

Jeg har tydeligvis litt godt selvbilde siden jeg ikke kommer på flere røde flagg 😅

Jo! Jeg er litt rastløs av meg og liker å småflørte med andre en gang i blant selv om jeg er i forhold. Møter ingen for sex eller noe sånt, men er i en liten gråsone avogtil. Noen her på KG som har et annet syn på monogami enn meg ville synes det var utroskap. 

Dersom jeg fikk tilbake arbeidsevnen ville nok fortsatt helse vært et minus, har flere kroniske sykdommer som ikke vil forsvinne og som jeg må hensynta. Men det hadde nok mest vært utfordrende utover i relasjonen pga mine begrensninger (kan ikke være med på vandretur i fjellet liksom). 

Anonymkode: 223b6...497

Lenke til innlegg
Del på andre sider
miss summers

Jeg har kjærlighetssorg, og vurderer å starte hos psykolog. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

🤣🤣🤣 takk for spørsmålet, ts 😁 

Her må jeg tenke litt 

Anonymkode: 28ce8...c41

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

wandagirl

Akkurat nå er det nok at jeg har oppheng i en annen mann. Ellers er det ikke mang røde flagg. Mulig det er et par ting som ikke er ønsket som at jeg har hund og leier leilighet, men det er ikke det samme som røde flagg ;) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Har alt på stell hvor jeg eier leilighet, fast inntekt, nære relasjoner med venner og familie osv. Er fremdeles bestevenner med barndomsvenninnene mine og var i et langt samboerskap, så mange tenker jeg er en som knytter meg sterkt til mennesker. Det de ikke vet er at selv om jeg er åpen og inkluderende er jeg hemmelighetsfull og ekstremt skeptisk til menn før jeg har kjent de lenge nok til å bli trygg. Dumper menn tidlig i datingfasen for ting som at de ikke har sendt nok meldinger eller at jeg har sett de har likt bilder av andre kvinner på sosiale medier og jeg antar de er en drittsekk. Sier ikke grunnen, bare kutter kontakten. Vet ikke hvor rødt flagg det er, men kan se for meg flere har blitt forvirret over at jeg brått forsvant. Dette er nok det eneste, og kommer de forbi den første fasen er jeg ikke slik lenger.

Anonymkode: 79ae5...531

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

- Har ikke barn, skal ikke ha barn, og kommer aldri bli sammen med en mann som har barn fra før.

- Introvert og trives best helt alene, samboerskap kommer ikke på tale, kun særboer. Og mye alenetid er et krav.

- Full jobb, men (foreløpig) ingen utdanning. 

- Tilbakevendende depresjon, lenge siden sist heldigvis. Men er alltid en mulighet for at det kommer igjen.

- Jeg barberer ingenting, noensinne. 
 

Og sikkert tonnevis av andre ting. 
K32

Anonymkode: 0ece1...446

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Pedanten i meg må bare: Røde flagg er ikke det samme som negative egenskaper, men en handling eller mening som kan være indikator på at det kan være et annet eller dypereliggende problem der.

F.eks. er ikke uførhet et rødt flagg, det er bare en egenskap. Det innebærer sykdom og stort sett relativt lav inntekt, og det kan være et problem eller en dealbreaker for noen. På den annen side kan "han er jomfru i en alder av 30" være et rødt flagg. Ikke i kraft av jomfrudommen, den i seg selv har jo ingenting å si, men fordi det KAN indikere at han sliter sosialt, han vanskelig for å snakke med kvinner, eller ikke kan gi deg det du vil ha i senga. Samtidig kan det være ingenting av dette er tilfelle, og at det bare er tilfeldigheter som har ført til situasjonen.

For min egen del: Jeg er arbeidsledig. Det betyr selvsagt at jeg ikke jobber og har lav inntekt, men igjen, dette er ikke noe flagg/symbol/indikator, det er bare et faktum. Ledighet KAN være et rødt flagg fordi det kan indikere uvilje, kresenhet eller latskap, og det kan godt være jeg har blitt avvist fordi daten eller matchen har antatt det basert på livssituasjonen.

Anonymkode: a9841...71e

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Milky

Er introvert og veldig lite sosial, veldig dramatisk og klengete, krever en del oppmerksomhet. Tar veldig lite dritt, og er veldig direkte når jeg mener noe er feil.

Mange kan anse meg som frekk og bitchy. Og har en god del «upopulære» meninger, og bryr meg veldig lite om hva folk mener om det/eller om meg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...