Gå til innhold

Hvor kastes gammelt mel?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal jeg tømme alt ut av papirposene og putte det i hhv. matavfall og papir, eller kan alt gå i rest sammen? Finner ikke ut på nett.

Anonymkode: ee6b0...42d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tror jeg hadde kastet alt i rest jeg, men. Står det ingenting på posen? Produsenter har blitt flinkere til å skrive på emballasjen hva slags avfall det er.

Anonymkode: 7bba4...5a0

Skrevet

Jeg hadde tømt melet i matavfallet og kastet papirposen i papiravfallet.

Anonymkode: b8e1e...d63

  • Liker 5
Skrevet

Ok. Finner ikke noen opplysninger på melposen. Begge deler virker logisk syns jeg, men hva er rett? Alle hadde vunnet på at produsentene måtte merke alt de selger. Det burde da være et must etter all denne tiden vi har sortert. Jeg vil gjerne gjøre jobben, men ting er ikke innlysende av seg selv. 

Anonymkode: ee6b0...42d

Skrevet

Av ren nysgjerrighet; hvor gammelt mel er det snakk om? 
 

riktig oppbevart har vel mer nesten uendelig levetid, sånn som sukker? 🧐

Anonymkode: 82d20...ed0

  • Liker 2
Skrevet

Jeg gikk inn på hjemmesiden til mitt lokale renovasjonsselskap, slo opp på matavfall og leste hva som sto der. Hos meg står det at "mel, gryn og sukker" kan kastes i matavfall. 

Selve melposen kaster du i papiravfallet etter at du har tømt den grundig. 

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Av ren nysgjerrighet; hvor gammelt mel er det snakk om? 
riktig oppbevart har vel mer nesten uendelig levetid, sånn som sukker? 🧐

Anonymkode: 82d20...ed0

Nesten ett år over påstemplet datomerking. Fant dem i kjelleren. :)  Jeg tenker både på bakeevnen og på små kravlende kryp i mel og velger å kjøpe nytt friskt for baking. 

Ullvott skrev (7 minutter siden):

Jeg gikk inn på hjemmesiden til mitt lokale renovasjonsselskap, slo opp på matavfall og leste hva som sto der. Hos meg står det at "mel, gryn og sukker" kan kastes i matavfall. 

Selve melposen kaster du i papiravfallet etter at du har tømt den grundig. 

Takk skal du ha. Da gjør jeg dette. :) 

Anonymkode: ee6b0...42d

Skrevet
AnonymBruker skrev (30 minutter siden):

Nesten ett år over påstemplet datomerking. Fant dem i kjelleren. :)  Jeg tenker både på bakeevnen og på små kravlende kryp i mel og velger å kjøpe nytt friskt for baking. 

Takk skal du ha. Da gjør jeg dette. :) 

Anonymkode: ee6b0...42d

Sikt melet så ser du om du om det er kommet uvedkommende i melet. Og når du baker med melet, bruk litt mer væske enn normalt. 

Anonymkode: 71bf3...6a0

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...