Gå til innhold

Er du kristen og leter etter kjærligheten?


Imedeen

Anbefalte innlegg

Ny seriøs dating-portal:

Tjenesten er under oppbygning og planen er at den skal åpne for publikum ved årsskifte. Grunnen til at det ligger litt frem i tid er fordi vi ønsker flest mulig brukere på siden når den er oppe og går. Det er allerede mange registrerte brukere og det registreres nye hver dag som går. Vi ønsker en jevn blanding av gutter og jenter i alle aldre i alle deler av landet, slik at nettopp DU kan finne mannen med stor M eller kvinnen med stor K. Siden er et resultat av frustrasjon hos kristne venner som ønsket en kristen livsledsager å dele sorger og gleder med:)

Vi som står bak www.kristendate.no har bred erfaring innenfor web og media og kan love at dette blir en side som har som formål å bringe flest mulig fram til den store kjærligheten. Den blir en seriøs datingtjeneste med aktuell informasjon om kjærlighet og samliv. Vi har medarbeidere med kompetanse blant annet innen psykologi. Siden (har og) kommer til få mange brukere og skal både være dynamisk og inspirerende, samtidig som vi ønsker en oversiktelig portal der det blir lett å skille ut drømmemannen/drømmekvinnen.

Det finnes MANGE kristne som leter etter en kristen livsledsager og som derfor har glede av å ha ett sted å "lete" på der mange likesinnede er samlet. Det finnes imidlertid mange "grader" av kristne, så vårt bidrag på den religiøse siden er å samle de med samme livssyn, ikke drive misjon;) Derfor vil nyheter og skriblerier på siden fra vår side kun handle om kjærlighet. Det vil uansett opprettes et forum der man kan diskutere både tro og andre temaer som engasjerer den enkelte.

Håper dette høres spennede ut, og at dere sprer ordet til alle deres single og kristne venner:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

men her vanker det jo kg brukere. Og ut i fra det jeg leser..så er det nok ikke mange av min type jenter her inne. Dem fleste puler og røyker og drikker så snart dem har muligheten. I forhold samt de single. samt et stort antall med psykisk ustabile og umodne jenter.

Nei...ikke mange aktuelle damer her inne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sikker på at ikke Kvinneguiden helst vil ha brukerne sine selv da? Her, for eksempel?

Det geniale er jo at man kan registrere seg begge steder og fordoble sjansen til å finne den rette;) Prøver ikke å stjele noens brukere, bare gi enda et tilbud som kanskje kan bringe noe som man ikke har funnet på andre portaler! Er en stor tilhenger av kjærligheten og unner alle å finne en passende livsledsager - det tror jeg de som står bak Kvinneguiden også gjør:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...