Snuppelure Skrevet 27. september 2005 #1 Del Skrevet 27. september 2005 Har hørt om Champagne gele som desert (men aldri sett eller smakt det). Noen som har en oppskrift / fremgangsmåte for å bevare boblene i gelen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 28. september 2005 #2 Del Skrevet 28. september 2005 Jeg laget det en gang, har dessverre ikke oppskrifta lenger. Ville bare advare deg litt; champagne-gele er noe av det kvalmeste jeg noengang har smakt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 28. september 2005 #3 Del Skrevet 28. september 2005 Da ville jeg heller ha satset på gelé med spirt i tror jeg, ettersom Champagnesmaken kanskje ikke passer så bra med smaken i geléen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snuppelure Skrevet 28. september 2005 Forfatter #4 Del Skrevet 28. september 2005 (endret) Da ville jeg heller ha satset på gelé med spirt i tror jeg, ettersom Champagnesmaken kanskje ikke passer så bra med smaken i geléen. ← Tenkte vel egentlig på å lage gele fra bunden av med gelatin eller agar agar så da skulle ikke det ikke bli noe smak utenom champagen.. tenkte jeg .... Problemet var bare å få den til å stivne raskt nok så ikke boblene forsvant opp og ut.. Endret 28. september 2005 av Snuppelure Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 28. september 2005 #5 Del Skrevet 28. september 2005 Tror det er en oppskrift på gelé med musserende vin og bær i Jamie Olivers tredje bok. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snuppelure Skrevet 28. september 2005 Forfatter #6 Del Skrevet 28. september 2005 Tror det er en oppskrift på gelé med musserende vin og bær i Jamie Olivers tredje bok. ← Glimrende! Nå har jeg ikke den boken ... og så plutselig for meg selv på jukse-jakt i en bokhandel alla hovedpersonen i Shopohollik... og de som har lest den boken vet hvor pinlig det gikk... hihhihi Noen som har Jamies oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 29. september 2005 #7 Del Skrevet 29. september 2005 Fant den på nettet. Det skal forresten være 140 ml elderflower cordial (hylleblomstsaft?), ikke 140 gram. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 29. september 2005 #8 Del Skrevet 29. september 2005 Fant den på nettet. Det skal forresten være 140 ml elderflower cordial (hylleblomstsaft?), ikke 140 gram. ← Hylleblomstsaft, ja. Ublandet sådan. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 29. september 2005 #9 Del Skrevet 29. september 2005 Tenkte vel egentlig på å lage gele fra bunden av med gelatin eller agar agar så da skulle ikke det ikke bli noe smak utenom champagen.. tenkte jeg .... Problemet var bare å få den til å stivne raskt nok så ikke boblene forsvant opp og ut.. ← Ok, daså Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå