AnonymBruker Skrevet 14. august 2021 #1 Del Skrevet 14. august 2021 Så mange grønnsaker er giftige for oss mennesker, fordi de inneholder Antinæringsstoffer. Kål, bønner og soya er eksempler på veldig giftige grønnsaker. Men alle grønnsaker er giftige for oss i varierende grad. Men siden jeg ikke vil utelukke ALLE grønnsaker fra kostholdet, hvilke grønnsaker er MINST giftige og inneholder MINST antinæringsstoffer? Anonymkode: 46156...23b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 14. august 2021 #2 Del Skrevet 14. august 2021 Jeg syns det er merekelig at du vet hvilke som er "giftige" uten å vite hvilke som ikke er det. Klarer du å google det ene, så klarer du vel å google det andre? Jeg spiser de grønnsakene jeg har lyst på og lever helt fint med det. 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. august 2021 #3 Del Skrevet 14. august 2021 Jeg tenker en god tommelfingerregel er å se på om planten er trygg i sin opprinnelige form. Da kan vi regne med at de fleste bær er trygge, og de er jo også fra plantens side ment å spises for at frøene skal spres. Ting som er giftige i opprinnelig form, som mandler, bør man kanskje ligge unna eller i hvert fall begrense. Anonymkode: 23bf4...e1c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. august 2021 #4 Del Skrevet 14. august 2021 Brunhilde skrev (6 minutter siden): Jeg syns det er merekelig at du vet hvilke som er "giftige" uten å vite hvilke som ikke er det. Klarer du å google det ene, så klarer du vel å google det andre? Jeg spiser de grønnsakene jeg har lyst på og lever helt fint med det. JEG vet ikke hvilke som er giftige. Derav linket forskningsartikkel som nevner eksempler på de MEST giftige grønnsakene, samt at ALLE grønnsaker er giftige i varierende grad. Men ikke hvilke som er MINST giftige, som er temaet for denne tråden. Anonymkode: 46156...23b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 14. august 2021 #5 Del Skrevet 14. august 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): JEG vet ikke hvilke som er giftige. Derav linket forskningsartikkel som nevner eksempler på de MEST giftige grønnsakene, samt at ALLE grønnsaker er giftige i varierende grad. Men ikke hvilke som er MINST giftige, som er temaet for denne tråden. Anonymkode: 46156...23b Og du leste (og forstod innholdet i) hele artikkelen? 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sandum.PT Skrevet 14. august 2021 #6 Del Skrevet 14. august 2021 (endret) Brunhilde skrev (49 minutter siden): Og du leste (og forstod innholdet i) hele artikkelen? Er ikke de fleste grønnsaker NETTO helsefremmende? Bare fordi noe inneholder stoffer som i store mengder kan være giftig, så vil kroppen fint klare å kvitte seg med stoffer som er under gitte grenseverdier uten å ta skade av det. EDIT: Feil sitat 😅 Endret 14. august 2021 av Sandum.PT 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. august 2021 #7 Del Skrevet 14. august 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Så mange grønnsaker er giftige for oss mennesker, fordi de inneholder Antinæringsstoffer. Kål, bønner og soya er eksempler på veldig giftige grønnsaker. Men alle grønnsaker er giftige for oss i varierende grad. Men siden jeg ikke vil utelukke ALLE grønnsaker fra kostholdet, hvilke grønnsaker er MINST giftige og inneholder MINST antinæringsstoffer? Anonymkode: 46156...23b Har du egentlig lest hele artikkelen,eller er du en av de som kun leser overskriften? Heller vel mot det siste,for hadde du lest hele hadde du ikke treng å opprette denne tråden Anonymkode: 95c7d...b58 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 14. august 2021 #8 Del Skrevet 14. august 2021 Sandum.PT skrev (34 minutter siden): Er ikke de fleste grønnsaker NETTO helsefremmende? Bare fordi noe inneholder stoffer som i store mengder kan være giftig, så vil kroppen fint klare å kvitte seg med stoffer som er under gitte grenseverdier uten å ta skade av det. EDIT: Feil sitat 😅 Ja, jeg stusset litt på at du siterte meg, der, men jeg tror vi mener omtrent akkurat det samme. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. august 2021 #9 Del Skrevet 14. august 2021 Vil tro det er grønnsaker man kan spise i rå form. Agurk, tomat, paprika, avokado f.eks, som ikke er bitter men smaker godt. Anonymkode: ca3e0...37a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. august 2021 #10 Del Skrevet 15. august 2021 Hvis du hadde lest hele artikkelen, hadde du sett at du kan spise alle grønnsaker. Spis mye grønnsaker og variert, men du bør selvsagt ikke bare spise utelukkende én matvare. Anonymkode: a9979...379 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå