Gå til innhold

Jeg har blitt avhengig av alkohol vil bli fri fra det


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg har drukket så mye alkohol det siste året har blitt drikking omtrent hver dag og blir halvfull omtrent daglig og ordentlig full hver 2-3 dag. Jeg vet det ikke er bra for kroppens derfor jeg vil slutte men har prøvd flere ganger uten hell. Er skikkelig redd for min helse og at jeg drikker meg ihjel en dag. Jeg er ensom så det har nok noe med det å gjøre men er ikke rart jeg er det slik jeg holder på, jeg har ødelagt mange vennskap for spriten. 

Anonymkode: e1fc4...1b8

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Om du drikker mye er det mulig du må ta det sammen med lege. Å stoppe plustelig når man drikker mye kan være farlig. Leger har også legemidler som kan hjelpe deg å slutte drikke

Ellers må du finne en måte å stå imot den delen av deg som sier du kan burde/ kan drikke. Man må bestemme seg for at man ikke vil føle på å være bakruset mer, at man ikke vil føle på skammen når andre reagerer på hvordan man er. Man må føle på det når man kjenner suget, at der er grunner for å ikke drikke, og at suget vil gå over. 

Det er gjerne lettere når du har noen som støtter. Om det er lege eller andre

Det blir iallfall mye vanskeligere få venne rog kjæreste når du er opptatt med å være halvfull hver dag. Så å drikke vil føre til at du er ensom i all evig tid. Om du slutter kan du bruke tiden på å finne ut hvordan møte flere personer. Kanskje det er aktiviteter, frivllig arbeid e.l i nærheten? Kanskje hjelper det gå til terapeut slik at du har noen å snakke med iallfall 1 gang i uken?

Anonymkode: 2aff6...222

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...