Gå til innhold

Steking, olje eller 'smør'?


Sharon90

Anbefalte innlegg

Det kommer an på. Jeg bruker som oftest meierismør eller rapsolje. Margarin/melange har jeg ikke hatt i kjøleskapet på mange år. Om det er kalorier du tenker på, så tror jeg nok at man kommer lengre med meierismør. Det inneholder færre kalorier per 100 g enn det rapsolje inneholder, og i en god stekepanne trenger du bare pittelitt smør. Men så kan dette smøret også brenne seg lett, noe rapsolje ikke gjør. Om man steker kjøtt inneholder kjøttet fett som smører pannen, jeg bruker aldri smør/olje når jeg steker karbonadedeig, biffstrimler og slike ting. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...