Almando Skrevet 13. juni 2021 #41 Del Skrevet 13. juni 2021 Det kommer an på. Jeg bruker som oftest meierismør eller rapsolje. Margarin/melange har jeg ikke hatt i kjøleskapet på mange år. Om det er kalorier du tenker på, så tror jeg nok at man kommer lengre med meierismør. Det inneholder færre kalorier per 100 g enn det rapsolje inneholder, og i en god stekepanne trenger du bare pittelitt smør. Men så kan dette smøret også brenne seg lett, noe rapsolje ikke gjør. Om man steker kjøtt inneholder kjøttet fett som smører pannen, jeg bruker aldri smør/olje når jeg steker karbonadedeig, biffstrimler og slike ting. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå