Gå til innhold

kan noen hjelpe???


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

blir helt gal snart..skriver her for råd fra noen der ute....Har samboer,vært sammen i et år...siste halvåret vi har bodd sammen har vært veeldig opp og ned.Utad virker alt perfekt men det er det ikke....Jeg har en datter på 2år og han er kjempeflink med henne,gjør nok ting hjemme i huset.MEN han hargjort endel andre ting jeg snart blir sprø av... :( bl.a vi satt for noen mnd siden å så på en pornofilm på tv..vi sa pr ting som:ser det godt ut-lyst til det(trekant-2 jenter)...kanskje det svarte jeg....Samme kveld viste han meg bilder av et par som var intresert i det,og samboern min hadde utveksla bilder med de...jeg ble sur for jeg syns ikke han hadde rett til det...men hadde trudde jeg hadde lyst pga jeg hadde svart:kanskje når vi så på filmen.Ble enige om vi skulle prate skikkelig om det neste gang i så fall...Uker senere så vi igjen film,samme spm-samme svar fra meg....Jeg skulle (enda pr uker senere) inn på hotmailen min,det kom opp at jeg skulle tast kode bare(ikke til min hotmail,men til en som han tydligvis hadde laget) jeg tasta riktig(!) kode...og der fant jeg til min store forskrekkelse altså en hotmail for meg og han!!! Jeg leste mld der og det var endel nakenbilder av jenter han hadde fått og sendt til de...endel andr og i adrlista!!til disse jentene.Holdt på å spy-han hadde i flere uker da sendt og fått slike bilder!!BAK min rygg.Jeg fortalte det og igjen sa han at han trudde jeg ville ha en jente til...HVORFOR HADDE HAN IKKE NEVNT DETTE TIL MEG DA!!! :evil: pga et kanskje fra meg gir det vel ikke han en grunn til å gjøre slikt??!! ETTER mye krangling glemte vi hele greia...noen opplevd lignende?! Andre ting juger han og om,hva han har gjort f.eks dette: en lørd skulle vi på fest,krangla mye den dagen og jeg mista lysta-han dro alene.Skrev noen mld frem til midnatt m han,,,etter det hørte jeg ikke et pip mer-det var første gang han var ute alene-jeg har vært det en gang og uten han-skrev/prata hele natta da. pga kranglinga lurte jeg jo litt på om han kunne komme til å gjøre noe dumt...Men da han kom hjem kl 10 dagen etter sa han at det var dårlig dekn.(festen var på samma sted hele tida så det var jo rart) han sa og at han(alla på festen)satt i politiavhør etter festen pga en fyr hadde nesten blitt slått i hjæl OSV..........greit nok tenkte jeg..fler uker senere får jeg vite at det aldri hadde vært såssing-politiavhør!!!Slike ting juger han om...blir gal-godta det??håper på noen RÅD EL MENINGER.......Når vi krangler som værst(det kommer når dattern min er hos pappaen sin-den værste kranglinga altså)om slike tin el mindre ting...sier jeg at jeg har mest lyst til å flytte hefra-(sambo oppvokst her)...da sier han han skal ta livet sitt!! han tar sim-kortet i tlf min(jeg bruker hans andre sim-kort)-stenger hustlf-så jeg ikke får ringt noen når vi krangler(og vi bor ca 10min gange fra folk).....Dette ble mye,men måtte ha det ut!! Men når ting er BRA da er det bra...men dette er så slitsom!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tar han sim-kortet i telefonen din????? Er det virkelig slik du vil ha det i forholdet?? Det er jo ganske tydelig at han lyver til deg og ikke minst ikke respekterer din mening angående 3kant sex`en.

Bare det at han truer med selvmord når du snakker om å flytte sier litt om sinnstilstanden hans.

Du kan gjøre bedre enn dette.

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

det er hans andre sim kort jeg bruker, han tar det ja-mitt eget har merklig nok blitt bort vekk!! første gang(!) tenkte jeg:kan ringe m hustlf jeg-men den stengte han!!er litt i tvil om alt det her - hva søren jeg skal gjøre,for ellers er alt bra-bortsett fra alt jeg nevnte i innlegget altså!! :-?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom deg vekk! Han behandler deg respektløst. Tar sim-kortet ditt? Juger om steder han er? Hallo?

Hva hadde du sagt til en venninne som hadde fortalt deg dette? Ta ett skritt tilbake og se hvor sykt dette er.

Truer med å ta livet sitt? Jaha - så du skal bruke livet ditt med å bli løyet for, terrorisert, blir innskrenket i friheten din, etc. pga trusler om at han skal ta livet sitt? Det eldste triks i boka det. Vi jenter synes da så synd på han og blir.

Uansett - som Thea sier - du kan gjøre bedre enn dette. Han er ikke verd deg. Alt er bra, bortsett fra det du nevner... unnskyld meg - du nevner ting som er essensielle i et forhold, som ikke er tilstede hos dere: Tillit - respekt - åpenhet - likeverd - kjærlighet (nei, ingen som elsker gjør sånn mot den h*n elsker!)

Lykke til med flyttingen - og se frem til du kan få bruke din egen telefon når du vil og ringe til hvem du vil og du selv har kontroll over livet ditt.

Bli jugd for! Godta det, spør du... selvsagt ikke!

Om ikke annet, tenk på datteren din! Vil du virkelig at hun skal vokse opp og lære at dette er et kjærlig og godt forhold? Er dette det du vil at hun skal lære er en grei måte å omgås andre mennesker på?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når du sier "kanskje", hører han "ja".

Sånn funker det med barn.

Resten av innlegget ditt bør du lese én gang til og forestille deg at det er bestevenninnen din, lillesøsteren din eller din datter som forteller det til deg.

Hva ville du rådet henne til?

Håper det går deg godt.

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

tusen takk for svar :kgsmil: det hjelper ikke på at jeg ikke liker meg på dette stedet..kjenner ingen bortsett fra hans venner-fam,men det blir ikke det samme..vi bor ti min fra butikken,og jeg som ikke har lappen enda-han må kjøre får vær minste ting-det blir nok bedre når jeg selv kan dra avgårde....men føler meg ekstremt innesperra..blir i dårlig humør av det,!!og gjør han noe dumt som nevnt i første innlegg-er det jo min feil for jeg er så sur,sier han (av å bare gå hjemme)...vi er aldri ute,spiser-kino el...(Bor 3t fra min fam-venner) Dattern min går i barnehagen og stortrives-vil ikke ho skal flytte så mye som jeg måtte da jeg bodde hjemme(18 ganger)...men ser meg nok snart til det... :-?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest motorrypa

kom edeg vekk kom deg vekk kom deg vekk.

kan ikke si den nok. for når jeg leser innlegget ditt, minner det litt om et tidligere forhold jeg var i.

han høres ut som en syk person.

å tro meg det kommer ikke til å bli bedre, heller tvert imot.

så gjør det som er rett for deg å ungen din, å flytt så langt vekk som mulig å se deg aldri tilbake.

jeg var i et destruktivt forhold selv. (det er to år siden nå)

å det var helt pyton. brukte over et år på å klare å komme meg derifra, men når jeg endelig kom meg derifra så hadde han ødelagt ganske mye i livet mitt.

jeg gikk og så meg aldri tilbake.

har ikke prata med han siden, men han holdt øye med meg ganske lenge etter at jeg gikk fra han. å sjekka opp hvor jeg var, hvem jeg var med osv. det var mildt sagt ubehagelig.

sier ikke at dette nødvendigvis skjer i ditt tilfelle.

men det kan bli utfallet.

håper du gjør det som er best for deg og din datter.

lykketil i alle fall.

hilsen motorrypa 24+7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...