AnonymBruker Skrevet 28. februar 2021 #21 Del Skrevet 28. februar 2021 Jeg synes tarte flambée blir best med litt gruyère blandet med løken, muskat og crème fraîche. Selv om det ikke er den opprinnelige varianten er det ganske vanlig. Anonymkode: 15b1e...0c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meadow Skrevet 28. februar 2021 #22 Del Skrevet 28. februar 2021 Jeg pleier å lage hvit pizza med creme fraiche blandet med krydder (chilli, hvitløk), rødløk, paprika, ananas, kylling eller kalkun (rester), og ost. Spiser med ruccola på toppen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2021 #23 Del Skrevet 28. februar 2021 Varierer hva som er på, men som oftest ulike kombinasjoner av dette: Hakkede tomater med basilikum, norvegia, mozarella, karbonadedeig, biff, skinke, chorizo, ulike typer løk, sopp, paprika, pesto. Anonymkode: 9f9c3...61b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisa Rowe Skrevet 1. mars 2021 #24 Del Skrevet 1. mars 2021 Lager litt ulike, men de jeg går for mest er nok: Peppes pizzabunn, peppes pizzasaus, revet mozzarella, sjampinjong og ananas. Toppes med spekeskinke og majones. Peppes pizzabunn, peppes pizzasaus, revet mozzarella, baconskiver og ananas. Toppes med peppes rømmedressing. Peppes pizzabunn, peppes pizzasaus, revet mozzarella og gyros. Toppes med salat, mais og kebabdressing, og noen ganger pommes frites i tillegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå