Gå til innhold

Slette e-post. Hva med nyhetsbrev?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

hvis man bruker en epost-adresse, og blant annet melder seg på en rekke forskjellige nyhetsbrev. Men så sletter man hele den epost-adressen, men uten å si  ifra til til alle de som sender ut nyhetsbrevene.           

når nyhetsbrev-utsenderne fortsetter å sende ut e-post, får utsenderen  beskjed hvis en epost-adresse ikke eksisterer lenger?

får de for eksempel varsel om at "denne epost-adressen fungerer ikke lenger!" eller noe sånn, slik at denne epost-adressen automatisk blir slettet fra samtlige nyhetsbrev-lister?

Anonymkode: 10216...e52

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Million

Hvis jeg skriver feil i en epostadresse uten å vite det, og sender eposten til den adressen, får jeg auto-svar tilbake etter et minutt eller to om at det var en ugyldig epostadresse, at den ikke finnes.

Skulle derfor tro at de som sender ut slikt som nyhetsbrev o.l. også får dette.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Zzyzx

Litt avhengig av hvilken løsning de bruker for å sende ut nyhetsbrev så kan det skje flere ting. Avslutter du mailkontoen din vil de få i retur en såkalt hard bounce (beskjed om at mailadressen ikke eksisterer). De fleste markedsverktøy vil da utelate mailadressen fra framtidige utsendelser av nyhetsbrev. Det skjer ofte helt uten menneskelig innblanding. 

Om de sletter adressen fra listene kommer nok an på rutinene til den enkelte, men sjansen er stor for at de har rutiner for periodevis opprydding i lister. 

Du trenger ikke gi beskjed om at du sletter adressen, med andre ord. Vil du motta nyhetsbrev på en ny adresse så kan du bare melde deg på med ny adresse. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...