Gå til innhold

Retningslinjer for Koronavirus


Edie

Anbefalte innlegg

Edie

Koronavirus er et aktivt rom, og vi synes det er flott at forumets brukere engasjerer seg i pandemien og det som følger med. Dessverre ser vi også en uheldig utvikling på forumrommet hvor saklig debatt har blitt erstattet med brukerdebatt og latterliggjøring av meningsmotstandere. Brukerangrep, ironisering og konsekvent nedlatende sarkasme uten øvrig debattinnhold bidrar ikke til konstruktiv diskusjon.

Derfor oppfordrer vi dere alle til å benytte en mer saklig tone i innleggene deres. Tidligere har vi ikke ryddet alt slikt som regelbrudd, da det strengt tatt ikke har brutt med forumets regler, men vi ønsker at dette forumrommet skal være et sted man kan ha saklige debatter om koronaviruset og pandemien. Derfor har vi innført dette som en ekstra retningslinje, slik det også er på Aktuelle saker og politikk. 

Vårt ønske er at man skal kunne debattere på en saklig og ordentlig måte, og dermed få et bedre debattklima på forumet. Overtydelig sarkasme og ironi mot andre brukere og meningsmotstandere generelt vil dermed være noe vi slår strengere ned på fremover. Diskuter saken, ikke brukeren du debatterer med. Vi oppfordrer dere til å være høflige, vise god folkeskikk, og opptre som dere ville gjort i diskusjoner ansikt til ansikt.

Vi oppfordrer til å bruke offisielle informasjonskilder som fhi.no og regjeringen.no.

Minner også om følgende regel:

Sitat

* Helseskadelig råd og anbefalinger. Dette omfatter blant annet tips om medisinbruk, diskusjon rundt dosering av medisiner og kosttilskudd, vaksinemotstand, fraråding av legebehandling, lavt matinntak eller store mengder trening uten tilstrekkelig matinntak. Se nærmere detaljer i retningslinjene for rommene Kropp og helse og Kosthold og livsstil.

Tråder som inviterer til diskusjon rundt vaksinemotstand kan bli stengt.

Endret av Edie
oppdatert retningslinjer
  • Liker 15
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...