Gå til innhold

Når begge har hjemmekontor - problemer


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Nå har vi begge hatt hjemmekontor mer eller mindre hver arbeidsdag siden 12.mars. Vi har god plass hjemme og han har tatt over loftstua og jobber der, mens jeg er nede i stua og jobber der. Dette for at vi forstyrrer hverandre minst mulig når vi har videomøter. Barna er i barnehage og på skole, så man skulle tro det er fred og ro å finne når man skal jobbe. 

Men nei.

Han kommer hele tiden ned i stua og forstyrrer meg. Alltid et eller annet, ofte mas om sex. Jeg har forklart tusenvis av ganger, for det meste rolig, at han forstyrrer meg, at jeg jobber og må konsentrere meg og at det ikke er aktuelt å ha sex på dagtid midt i arbeidsdagen. Jeg har spurt mange ganger hvorfor han gjør dette, hvorfor han ikke respekterer mine ønsker og behov, hvorfor han maser og hvorfor han forstyrrer meg. I starten ble vi enige om å spise lunsj sammen på kjøkkenet siden vi er hjemme uansett, men nå er han tett på meg store deler av dagen hver dag. Det orker jeg ikke. Jeg synes det er slitsomt at han er så klengende og spesielt med denne sexmasingen. Det er skikkelig turn-off for meg når jeg har tankene mine et helt annet sted og når jeg gang på gang sier ''nei''. Han hører ikke og prøver seg igjen et kvarter senere. 

Kan noen forklare meg hvilket språk jeg må bytte til for å få ham til å forstå at han må slutte med det og holde seg mest mulig på loftet i sitt hjemmekontor? Og iallefall slutte med sexmasingen? Hver gang jeg prøver å sette grenser, driter han i stor skala i dem og gjør som han vil. Man kan godt si at jeg har sett helt nye sider av ham dette året her og det er sider jeg misliker ganske sterkt. Jeg har sagt at jeg låser meg på soverommet for å få fred, han ble dritfornærmet og lagde scene, beskyldte meg i å overreagere. Det siste sier han hver gang jeg blir irritert på ham - at jeg overreagerer. I går ble jeg så forbanna at jeg sa at det ikke blir mer sex på ham denne uka. Hvorfor ikke, spurte han med sin mest intetvitende stemme. Hva faen? Er det samme mann jeg giftet meg med for en del år siden? Hvem har flyttet inn i huset vårt? 

Anonymkode: c2cf7...c40

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Han respekterer deg ikke. Du må finne ut hvorfor ja.

"Jeg har sagt nei til sex 20 ganger. Hvorfor hører du ikke på meg? Hvorfor respekterer du ikke svaret mitt?" Det må han svare på, ikke snike seg unna.

Anonymkode: 15f6c...958

  • Liker 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan jo fortelle at slikt mas er det største turn off som finnes og vil ikke bidra til annet enn å fjerne all sexlyst ikke bare den dagen, men for all fremtid. 

Det verste med det hele og den aller største turn off her er mangel på respekt. Mangel på respekt er det samme som å si "jeg driter i deg", og hvem vil vel ha sex med en som driter i hvordan man har det? Dessuten sier han med dette at jobben din ikke er viktig. Du er en person som  er hjemme og har tilgjengelig tid til det du har lyst til. Hans jobb derimot er sikkert viktig. 

Han har sikkert sett noen youtubevideoer eller kommentarer om sex på hjemmekontor. 

 

Anonymkode: 0ea75...1f3

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååååå, jeg forstår kjempegodt at det her er frustrerende! Det er så respektløst! DU prøver å gjøre jobben din, selvsagt er det forstyrrende med en som maser hvert kvarter. Det sies at man bruker 15-20 minutter å sette hodet ordentlig inn i en oppgave, og dersom man blir dratt ut av den må man begynne på nytt.

Han burde lære seg hvordan kvinner fungerer. Vi trenger gjerne å bli sjarmert hele dagen for å bli turned on noen ganger. Mas gjør jo bare at aalt snører seg sammen, haha.

Nei, dere har nok gått mye oppå hverandre, og jeg forstår veldig godt at du trenger tid for deg selv. Husk at han ikke heller ikke lenger får sosial stimuli av kollegaer og lignende, og at dere egentlig (i en vanlig situasjon) skulle vært halve dagen fra hverandre hver eneste dag. Min regel er: I unntakstilstander (som når man får baby, pusser opp eller det er en global pandemi) må man svelge store kameler og bare "komme seg gjennom det". Siden det ikke egentlig er slik dere vanligvis er.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I all verden, for en gjøk du er gift med. Hvor fant du ha,? Du får be ham å finne seg en skikkelig jobb som faktisk har krav til at man leverer.

Anonymkode: d970f...7e6

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så irriterende. Kanskje du kan prøve hver gang han kommer inn i stua (før han rekker å mase om noe) å si "hei jeg sitter midt i noe viktig jobb. har ikke du jobb egentlig, hva gjør du her nede?". Ta på noise cancling headset og ignorer ham? Ta opp utenom arbeidstid at når du jobber selv om du er hjemme så må du ha fred, han må la deg være og ikke forstyrre, og spør hvorfor han ikke respekterer at du jobber. 

Kanskje han er en sånn som går rundt og plager andre på jobben også...? Vi har noen av de.. .

Anonymkode: 7c655...4a5

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nei betyr nei! Dette gjelder også i et forhold/ekteskap.

Respekt er én av de viktigste tingene i et forhold, og du må ta en alvorsprat NÅ! Er det slik at han ikke respekterer deg, så må du spørre deg selv om du virkelig vil være i dette "forholdet"

Anonymkode: 9d5f6...b39

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenk på hva du lærer barna dine ved at du velger å være i en relasjon hvor du er mindre verdt

Anonymkode: 9d5f6...b39

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (41 minutter siden):

Kanskje han er vant med å få sex på jobben?

Anonymkode: b3508...c2d

🤣🤣

Anonymkode: 0ea75...1f3

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Hver gang jeg prøver å sette grenser,

Det er ikke noe som heter " prøve å sette grenser", enten har du satt dine grenser eller så har du det ikke. Jobb med dette. Tenk gjennom hvorfor du er for svak til å stå for det du har sagt, og hvorfor du tillater at din mann turer frem som han vil.
 

Mange kvinner gjør det samme som deg, og årsaken er forbausende ofte at de ikke føler at de er verdt like mye som mannen sin. Jeg vet jo ikke om det samme gjelder deg, men anbefaler deg å tenke nye gjennom dette. Lar du deg ofte trampe på også i andre sammenhenger, eller er du kun overfor din mann at du er svak?

Anonymkode: b3013...42f

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må presisere at jeg ikke syns du høres svak ut, altså. Du sier du ikke vil, og det er han som er en gjøk. Du kan fortelle han at å presse seg til sex ikke er lovlig. 

Men som en første, kjapp løsning kan du også si at du er i møte og alle kan høre det han sier, HVER gang han kommer ned for å mase :))

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøv å bruke de ordene du har brukt her:

"Hvilke ord kan jeg bruke for at du skal forstå og respektere at vi aldri skal ha sex i arbeidstiden, og at jeg trenger å sitte alene når jeg jobbe?"

Ikke snakk om noe annet før du har fått et ordentlig svar. Da legger du ansvaret over på ham. 

Anonymkode: a0107...e85

  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

TS her.

 

Takk alle for svar og innspill. I utgangspunktet betrakter jeg meg ikke som en svak person og jeg har lenge forklart denne situasjonen til meg selv med at det er ekstraordinære omstendigheter hvor vi er MYE mer sammen i hverdagen enn før da begge var på jobb utenfor huset. Da rakk vi å faktisk savne hverandre litt og det var godt å komme hjem på kvelden, samle hele familien til middag. 

Nei, jeg tror ikke hans sexmasing er fordi han får sex på jobb. Han har et yrke som er manndominert og han har en jobb med mye ansvar, men som lar ham ta pauser ofte. Min jobb derimot krever at jeg konsentrerer meg veldig over lange perioder og jeg kan ikke ta pause før jeg er ferdig med ''delen'' jeg jobber med. Blir jeg forstyrret må jeg nesten starte på nytt. Dessuten så er jeg en person som misliker sterkt å bli forstyrret når jeg er opptatt med noe med mindre det er noe viktig som må ha min oppmerksomhet her og nå. Jeg har forklart tusenvis av ganger til min mann dette og jeg forstår ikke hvorfor han fortsetter i samme spor. Jeg håper virkelig at vi kan være tilbake til normalen og hverdagen så fort som mulig fordi denne unntakstilstanden tærer virkelig på forholdet. Iallefall fra min side. Og denne sexmasingen da. Sexlivet før 12.mars var ikke perfekt, men var OK for begge parter. Nå er den skjøre balansen borte vekk fordi han maser og maser og jeg får mer og mer avsmak i tillegg til å være irritert at jeg ikke får gjort jobben min i tide. 

Anonymkode: c2cf7...c40

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan si til han "Om du ønsker det så kan jeg bare gi blanke faen i jobb så kan du betale for alt her hjemme, ok?"

Anonymkode: a511e...ee1

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her ble det til at vi har sex :) Tar det unna tidlig på dagen, og han er blid som ei lerke resten av dagen. Det har vært magisk for ekteskapet.

Anonymkode: 31d24...d8e

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Skill deg. Kom deg fri. Barn har du fått, du trenger vel ikke ett til.

Anonymkode: 260de...d3f

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har sikkert mye med at det er tilgjengelig. Og jeg tipper kanskje hans jobb gjør at han går litt på veggen i hjemmekontorsituasjonen?

Jeg ville satt meg ned med han en lørdags kveld, med et glass vin, og snakket litt alvorlig rundt det. Si at det går utover sexlysten din når han stresser deg mens du er på jobb. Fjaser han det bort så kan du bli litt hardere.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (11 timer siden):

Og iallefall slutte med sexmasingen?

Kan jo lure på om han sitter på "hjemmekontoret" sitt og surfer på porno og at det derfor han maser på sex. For umoden til å ha hjemmekontor tydeligvis.

Anonymkode: 2093a...269

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så heldig du er som har en mann som vil ha sex! Vil ikke du ha sex i det hele tatt, eller hva er greia? Hva med å ta det enten helt på starten av dagen eller når dere har lunsj? Hvis dere spiser lunsj sammen, så har du jo tid til sex også i lunsjen. Har du ikke lyst? Stakkars mann. Du er veldig heldig og du innser det ikke. 

Anonymkode: a3ef1...ae4

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...