Gå til innhold

Har sosialt media ødelagt for deg?


Bamse20

Anbefalte innlegg

Bamse20

Før jeg begynte og bruke facebook og se på "pornhub" eller hva det skulle være, bilder etc. Så tenkte jeg aldri på hvordan jeg så ut.

Jeg var glad for den jeg var og hvordan jeg så ut, hadde null bekymringer til meg selv.

Etter jeg startet med alt som har med sosiale mediaer (tilbake da facebook startet, og instagram etc) så hater jeg kroppen min.

Jeg misliker vær en del av meg selv.  Men det er jo egentlig ikke til å unngå. uansett hvordan forum man er på, eller facebook, så står det et eller annet om noen sin kropp, eller hva folk liker "feite, tynne, normale" folk.

Om jeg kunne spolet tilbake før jeg begynte med facebook og forumer, så hadde jeg stoppet meg selv med og gå inn på dem. 

Det er synd at man føler et stort kroppspress så fort man går inn på et forum.

Noen som er enige?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Nei, jeg er helt uenig hva det gjelder meg. Jeg har alltid vært slank og hatt et ganske greit ytre, men jeg ble mobbet så grundig på grunnskolen at jeg i mange år trodde jeg var stygg. Først da jeg var omtrent 30 fikk jeg meg Instagram, og våget å legge ut naturlige, uredigerte bilder av meg selv (i skogen, på fjellet osv). Fikk vanvittig flotte tilbakemeldinger på hvor bra jeg ser ut, av helt fremmede mennesker, og det har virkelig boostet selvbildet mitt. Jeg klarer å se at jeg faktisk er vakker, og det uten filter og tilgjort smil, og jeg tar til meg hvert kompliment som kommer der inne. Det er jo ikke slik at nordmenn flest ville sagt det direkte til meg irl, det er tydeligvis lettere å gjøre det over SoMe.

Sikkert ikke det svaret du ville ha, men Instagram har i hvertfall gjort noe positivt for hvordan jeg ser meg selv.

Anonymkode: 320dd...fb5

Lenke til innlegg
Del på andre sider
kaleidoskop

Nei føler ikke det. Men det er mer fokus helt klart. Jeg er så gammel, at i min ungdomstid var det ikke Internett. Men ønsket om å være tynn var der da også. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...