Jump to content
AnonymBruker

Hva spiser du på julaften? Ribbe, pinnekjøtt eller?

Recommended Posts

AnonymBruker

Vegisterkaker

Anonymkode: f4669...526

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker
På 9.10.2020 den 8.05, AnonymBruker skrev:

Pinnekjøtt med kålrabistapp og poteter. Er fra Vestlandet, så det er jo standard her. Multekrem til dessert (litt nedtur, men dessverre en familietradisjon lang som et ondt år. Ville mye heller hatt riskrem eller karamellpudding). 

Mannen er fra Trøndelag, og er vant med svineribbe med surkål og poteter, så det inviterer vi inn til en dag i romjulen. 

Anonymkode: cec8b...445

Multekrem er jo SÅ godt, skulle ønske vi hadde det istedenfor riskrem. Liker ikke riskrem og syns det blir for mektig. 

Anonymkode: 98e74...cf0

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Ribbe

Anonymkode: 2783e...b5b

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thessa97

Sprengt ribbe , medisterkaker

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Vi har pinnekjøtt og ribbe. Ja takk begge deler 😆

Anonymkode: df448...2a9

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Svinestek med svor på julaften. Nyttårsaften varierer. Var ofte kalkun før. 

Anonymkode: 0731f...6fa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Honey Dew

Vi har hjortestek annenhver julaften og lutefisk annenhver julaften.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eneri

På julaften veksler vi mellom min og samboers tradisjon, annethvert år. Jeg er vant til kveite, han pinnekjøtt. Kalkun på nyttårsaften er vi enige om. I løpet av juledagene 'jobber vi oss gjennom ' kveite, pinnekjøtt, lutefisk, ribbe , skinkestek og så kalkun som nevnt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...