Gå til innhold

Hvor farlig er det å gi smertestillende til hund?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har en hund som innimellom har vondt i poten. Har noen få ganger gitt metacam. Problemet er utredet hos veterinær og det er ikke så mye å gjøre med annet enn å tilpasse turene. 

Nå er det ikke et veldig stort problem. Vi forsøker å gå 1t av gangen og ikke lengre. Men noen ganger hadde det vært greit å gått litt lengre. Det har gått fint noen ganger, mens et par ganger har han fått vondt. Han har ikke fått vondt på selve turen, men i ettertid blitt hoven og er veldig rolig/ser liksom litt lei seg ut. Har det nok vondt. Metacam har virket greit, men han blir jo veldig trett. 

Det jeg lurer på er om noen vet hvor farlig det er å gi smertestillende? Opplever at veterinærer er veldig forsiktig med å skrive dette ut. Det er jo helt ok å gå kortere turer, det er ikke det, men han har innimellom hatt litt vondt da også. Skulle gjerne hatt litt liggende. Er så dumt å måtte gå til dyrlegen ofte. Jeg har jo ikke tenkt å gi etter hver tur, men de gangene han likevel får vondt til tross for at vi har forsøkt å tilpasse. 

Anonymkode: 836ee...8e3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville ha prøvd andre midler enn Metacam/Rimadyl. Det er hardt for magen, og kan gi alvorlige bivirkninger brukes det over tid. Her bruker vår gamle sheltie med komplikasjoner etter en operasjon i bakbeinet: cbd olje, Glucosamin mm https://norskdyrehelse.no/produkt/multiflex-620gr/, Lakseolje https://norskdyrehelse.no/produkt/lakseolje/, og Hyaloron mm https://norskdyrehelse.no/produkt/hyaluron/

Dette gjør at hun fungerer bra tross skaden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...