Gå til innhold

Midt i koronakrisen er det igjen noen som tenker kun klima


Drizzt

Anbefalte innlegg

https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/kJ4WEX/vil-bruke-laerdommen-fra-koronakrisen-for-aa-innfoere-toeffe-klimatiltak

 

Jeg har ikke sansen for Lan Marie Berg på grunn av skandalene hun er innblandet og retorikken hennes, men selvfølgelig skal hun få lov å si sin mening. Like selvfølgelig skal jeg få lov å være riv ruskende uenig med henne igjen.

Norge klimaversting? Norge er et av landene i verden med flest klimatiltak og mest klimavennlig oljeutvinning. Det glemmer Berg og resten av MDG å nevne.

Tøffe klimatiltak som i MDG språk betyr økt arbeidsledighet, dårligere økonomi og ikke-bærekraftig politikk midt i Norges verste krise siden 2.verdenskrig? 

Siden hun nevner motorveien, er det nettopp hennes parti som fratar muligheten til mange mennesker å puste en renere luft langs dagens E18. Nettopp hennes parti støtter lange bilkøer på E18 og dårligere luft for alle i nabokommunene vestover. Hun og hennes partifeller forstår ikke at ikke alle bor innen Ring 1 og at mange pendler. Med NSB, sorry - Vy, som er både sommerstengt og vinterstengt fordi det er alltid noe som må fikses, fulle busser og t-banevogner østover, er en miljøvennlig utvidet E18 med tunnel og hele pakka den beste muligheten. Fordi folk skal på jobb. Ikke alle kan jobbe hjemmefra, ikke alle kan ta buss eller tog. Samtidig har folk vestover fra hennes by betalt i flere år enorme beløp i bompenger som skulle finansiere ikke Oslo kollektivtrafikk, men en ny og bedre E18. Jeg føler virkelig synd både på Oslofolk og de som bor i strekningen Bærum-Drammen. Et mikroparti bremser utviklingen på grunn av sin manglende evne å se helheten og det store bildet.

Det nærmer seg valg, så flere og flere rariteter kommer på trykk i avisene fremover. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skal det være dårlig klima? Er det dårlig klima, blir lufta dårlig. Når lufta blir dårlig, får mange lungeproblemer eller andre helserelaterte problemer. Har vi er dårlig klima, har vi ingenting. Da kan du heller ikke jobbe eller leve her, fordi da ødelegges planeten sakte men sikkert. Corona bør absolutt være en anledning til at vi ser på klimaproblemene og gjør noe med dem. 

 

Kanskje er corona viruset en årsak i det store bildet hvordan vi mennesker har behandlet planeten og dyrene. 

Endret av omno_guest
Lenke til kommentar
Del på andre sider

+++noe mer.

Mange i Norge reiser mye + at vi har olje. Å si at vi ikke er klimaversting, er som at du lever på en annen planet. 

Endret av omno_guest
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...