Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Et vennskap man bør ta vare på?

Recommended Posts

AnonymBruker

Hallo dere! 

Jeg har et problem som jeg vet helst egentlig bør spørre om ung.no, men jeg vil gjerne høre deres meninger rundt dette. 

Jeg kranglet med en venninne, og krangelen var egentlig ikke om en seriøs ting, det handlet egentlig ikke om noe spesielt, men venninna krevde et unnskyld fra meg. 

Ingen av oss ville ta kontakt med hverandre, så vi endte opp med å gjøre det til slutt - men der fikk jeg bare høre at venninna ikke følte at vi burde være venner med. 

Har jeg en regel med meg selv, så er det at hvis en person ikke vil ha deg i livet lenger, så dropper du den personen der og da. 

Vet ikke hva som skjedde, men senere den dagen så ringte venninna meg og sa at vi kunne være venner, men som sagt - hun ville ha ut av livet - so her loss. Jeg begynte bare å dra frem negative ting med krangelen, også endte det opp med at hun la på, og nå er vi ikke venner lenger. 

Hun er en en virkelig god venn - men som sagt så ville hun ikke ha noe med meg å gjøre, så var det rett å bare droppe vennskapet?

Takk for svar på forhånd. 

Anonymkode: 148f7...abf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

idk*

H

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Et virkelig godt vennskap handler om at man skal tåle å være uenige, kjefte på hverandre, være sure på hverandre og så videre, men så at man skværer opp etterpå. Det er litt som med søsken, det vil alltid være noe å krangle om, men så er man glad i hverandre uansett.

Nå kan du ta initiativet, og si at dere kan bli venner igjen. Du skriver at hun er en god venn, og en god venn vil du vel beholde. Som et kompromiss kan dere jo si unnskyld til hverandre, så har begge gitt noe.

Anonymkode: f78a4...3b9

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sunnys

Når dere krangler blir dere begge såret og lei dere.. da er det lett å si ting man ikke mener. I en krangel er det lurt å roe seg helt ned og ta en prat etterpå. Ikke anklage henne, men fortell hvordan du opplevde det og hvilke følelser som ble vanskelig for deg, og hun det samme. Så sier dere unnskyld begge to. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...