Gå til innhold

Hva er minst seigt og lettest å tygge?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Av hjort, kalv og lammemørbrad? Sånn generelt?

Anonymkode: 8f88f...79a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hjort, så kalv. Lammemørbrad er ganske seigt i forhold.

Anonymkode: 899c0...8fb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

PS: Forutsatt at du ikke mener hjorteskank og kalveskank selvsagt - stykningsdel spiller selvsagt også inn.

Anonymkode: 899c0...8fb

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 hours ago, AnonymBruker said:

Hjort, så kalv. Lammemørbrad er ganske seigt i forhold.

Anonymkode: 899c0...8fb

Takk for svar! 

TS

Anonymkode: 8f88f...79a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måten kjøttet er tilberedt på og hvilket stykke det er snakk om har veldig mye større påvirkning på seighet enn hvilket dyr kjøttet kommer fra.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutter siden, Citpensacola skrev:

Måten kjøttet er tilberedt på og hvilket stykke det er snakk om har veldig mye større påvirkning på seighet enn hvilket dyr kjøttet kommer fra.

Uenig.

Om man feks tilbereder et stykke hjortefilet sous-vide ender man fort opp med noe i retning uspiselig pãté, feks, fordi kjøttet er så mørt i utgangspunktet.

At stykningsdel er avgjørende er derimot selvsagt (jf mitt forrige innlegg).

Anonymkode: 899c0...8fb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...