AnonymBruker Skrevet 12. juni 2020 #1 Del Skrevet 12. juni 2020 Av hjort, kalv og lammemørbrad? Sånn generelt? Anonymkode: 8f88f...79a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2020 #2 Del Skrevet 13. juni 2020 Hjort, så kalv. Lammemørbrad er ganske seigt i forhold. Anonymkode: 899c0...8fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2020 #3 Del Skrevet 13. juni 2020 PS: Forutsatt at du ikke mener hjorteskank og kalveskank selvsagt - stykningsdel spiller selvsagt også inn. Anonymkode: 899c0...8fb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2020 #4 Del Skrevet 13. juni 2020 9 hours ago, AnonymBruker said: Hjort, så kalv. Lammemørbrad er ganske seigt i forhold. Anonymkode: 899c0...8fb Takk for svar! TS Anonymkode: 8f88f...79a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Citpensacola Skrevet 13. juni 2020 #5 Del Skrevet 13. juni 2020 Måten kjøttet er tilberedt på og hvilket stykke det er snakk om har veldig mye større påvirkning på seighet enn hvilket dyr kjøttet kommer fra. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2020 #6 Del Skrevet 13. juni 2020 21 minutter siden, Citpensacola skrev: Måten kjøttet er tilberedt på og hvilket stykke det er snakk om har veldig mye større påvirkning på seighet enn hvilket dyr kjøttet kommer fra. Uenig. Om man feks tilbereder et stykke hjortefilet sous-vide ender man fort opp med noe i retning uspiselig pãté, feks, fordi kjøttet er så mørt i utgangspunktet. At stykningsdel er avgjørende er derimot selvsagt (jf mitt forrige innlegg). Anonymkode: 899c0...8fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå