AnonymBruker Skrevet 6. juni 2020 #1 Del Skrevet 6. juni 2020 Har glemt av fem kilo lammelår i skiver i fryseboksen. De har siste forbruksdato oktober 2019 og ble pakket høsten 2017. Må jeg bare kaste de? Anonymkode: c799d...364 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 6. juni 2020 #2 Del Skrevet 6. juni 2020 Kjør på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solmåneogstjerner Skrevet 6. juni 2020 #3 Del Skrevet 6. juni 2020 (endret) Jeg hadde spist dem. Så lenge de ser ok ut og lukter normalt. Har spist såpass gammelt kjøtt mange ganger og det har ikke vært noen problemer med det. Endret 6. juni 2020 av solmåneogstjerner 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2020 #4 Del Skrevet 6. juni 2020 Spis Anonymkode: e7f88...adc 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kavorka Skrevet 6. juni 2020 #5 Del Skrevet 6. juni 2020 Jeg har også spist kjøtt som har passert best før-datoen. Oktober 2019 er jo ikke sååå lenge siden, hehe. Noen ganger passer jeg på å varmebehandle det "litt ekstra" bare for å være på den sikre siden, men om det har liggi i fryseren hele tiden, bør det gå bra. Å se og lukte er et godt tips til ts, ja! Hva tenkte du å lage med det 'a? Steke bitene hver for seg? Fårikål? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2020 #6 Del Skrevet 6. juni 2020 1 time siden, The Kavorka skrev: Jeg har også spist kjøtt som har passert best før-datoen. Oktober 2019 er jo ikke sååå lenge siden, hehe. Noen ganger passer jeg på å varmebehandle det "litt ekstra" bare for å være på den sikre siden, men om det har liggi i fryseren hele tiden, bør det gå bra. Å se og lukte er et godt tips til ts, ja! Hva tenkte du å lage med det 'a? Steke bitene hver for seg? Fårikål? Ha de i leirgryte på langtidesteking. Jeg venter gjester i morgen, helt uformelt, men tar ikke sjansen på å servere de gammelt kjøtt. Har heldigvis et alternativ. Må prøve med lammekjøttet selv før jeg byr gjester på det. Ts Takk for alle svar. Blir ikke fettet som er på utsiden av lårbitene litt harskt? Anonymkode: c799d...364 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2020 #7 Del Skrevet 6. juni 2020 Jeg ville i hvert fall fjernet alt synlig fett. Anonymkode: af148...496 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 7. juni 2020 #8 Del Skrevet 7. juni 2020 22 hours ago, AnonymBruker said: Har glemt av fem kilo lammelår i skiver i fryseboksen. De har siste forbruksdato oktober 2019 og ble pakket høsten 2017. Må jeg bare kaste de? Anonymkode: c799d...364 Tin kjøttet og bruk nesen. Til påske ble det hentet opp et helt lammelår fra bunnen av fryseren her som hadde en best før dato i 2016. Det ble en aldeles utmerket middag. Benyttet sjansen viruspandeminen ga siden det ikke ble gjester som vanlig denne gangen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 7. juni 2020 #9 Del Skrevet 7. juni 2020 19 hours ago, AnonymBruker said: Jeg ville i hvert fall fjernet alt synlig fett. Anonymkode: af148...496 Neida. Tin først noen stykker og lukt og bruk det helt som vanlig om det virker bra. Etter at det er ferdig smaker man på resultatet og avgjør hva man skal gjøre med de 4.5 kg man ennå ikke har brukt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2020 #10 Del Skrevet 9. juni 2020 På 7.6.2020 den 11.09, skrue skrev: Tin kjøttet og bruk nesen. Til påske ble det hentet opp et helt lammelår fra bunnen av fryseren her som hadde en best før dato i 2016. Det ble en aldeles utmerket middag. Benyttet sjansen viruspandeminen ga siden det ikke ble gjester som vanlig denne gangen. Takk for svar. Jeg skal heller ikke ha gjester med det første nå, men skal spørre naboen om hun vil ha halvparten. Hun er trygdet og bruker å ha lite penger uka før trygda kommer. Jeg kjenner henne så tror ikke det virker uforskammet å spørre. Ts Anonymkode: c799d...364 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå