caramiacaramella Skrevet 3. juni 2020 #1 Del Skrevet 3. juni 2020 Jeg har vært vegetarianer lenge, og savner ikke mye av maten jeg spiste før, men jeg savner fiskeboller! Det var yndlingsmaten min da jeg var liten - jeg tror det henger sammen med gode minner fra middag hos bestemor. Jeg lurer på om noen har prøvd seg på friskeboller, altså en veggisversjon av fiskeboller? Eller om noen har tips til hva som kan være lurt å ha i bollene og sausen? Jeg har lest om dette her, og det virker som de baserte oppskriften sin på makaroniburger. Dette vil jeg gjerne prøve, men lurer på hva som kan være lurt å ha av ingredienser for å få den litt salte, fiskeaktige smaken i sausen. Jeg tror jeg må prøve meg fram og eksperimentere litt, men hvis noen har lure tips setter jeg stor pris på det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2020 #2 Del Skrevet 3. juni 2020 Noriark som du kjører med stavmikser sånn at det pulver Anonymkode: 8bcac...9f9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2020 #3 Del Skrevet 3. juni 2020 Kelp har en utrolig fiskete smak Jeg har ikek forsøkt med på "fiskeboller", men "fiskegrateng" ble kjempegodt Anonymkode: e2b9f...786 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå