Gå til innhold

Ost og kjeks- hva må dere ha?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg kjører ofte safe med camembert/brie og creme cherie. Blåmuggost og fikensyltøy pleier jeg også ha

Tips til noen bra oster? 

Anonymkode: bce59...bca

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ritz og Tine sin krydderost (smørost) 😄

Hadde en super god vellagra mager jarlsberg med en gang på en slik kveld, den smakte!

Men smørost er det som vinner frem hos meg. Tar gjerne med meg Snøfrisk med Rødløk og Timian også 😄

Anonymkode: 54dcc...4e2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Ritz og Tine sin krydderost (smørost) 😄

Hadde en super god vellagra mager jarlsberg med en gang på en slik kveld, den smakte!

Men smørost er det som vinner frem hos meg. Tar gjerne med meg Snøfrisk med Rødløk og Timian også 😄

Anonymkode: 54dcc...4e2

Takk,lenge siden jeg har kjøpt Snøfrisk. 
 

Anonymkode: bce59...bca

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God brie, stilton, manchego og/eller ibérico + serrano skinke og bringebær 🤩

 

Anonymkode: 02cbc...310

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget chilimarmelade er godt til all ost!  Enkelt å lage.  Og pepperkaker er veldig godt til blåmuggoster :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brillat-Savarin og Fourme d'Ambert er mine foretrukne dessertoster, tilbehør ristede hasselnøtter med akasiehonning, hjemmebakte lyse småbrød og blå druer, rett og slett. Alle slags syltetøy synes jeg blir for søtt, så jeg foretrekker fremdeles et par friske druer selv om det ikke er politisk korrekt lenger. 

Mht vin tar jeg gjerne en LBV portvin (hvis jeg har osten til dessert etter middag), ellers en hvitvin med endel naturlig restsødme.

Anonymkode: 0f395...31c

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg liker godt brie, manchego, gruyere, castello med chili.. 

Anonymkode: bfd79...222

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker kun brie og blåmuggost. Også er det godt med druer, oppskjært eple, frukt og bær. 

Anonymkode: 43731...bdd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det blåmuggost og pære tilstede er jeg fornøyd 😂

Ellers er jeg glad i snøfrisk, brie, chevré, honning, druer og en form for syltetøy. Startkjeks er favoritten til ost! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brie, camembert, castello med chili, manchego, vesterhavsost, løkmarmelade, kaptein kjeks.

Anonymkode: 2697f...3aa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 timer siden, AnonymBruker skrev:

Brillat-Savarin og Fourme d'Ambert er mine foretrukne dessertoster, tilbehør ristede hasselnøtter med akasiehonning, hjemmebakte lyse småbrød og blå druer, rett og slett. Alle slags syltetøy synes jeg blir for søtt, så jeg foretrekker fremdeles et par friske druer selv om det ikke er politisk korrekt lenger. 

Mht vin tar jeg gjerne en LBV portvin (hvis jeg har osten til dessert etter middag), ellers en hvitvin med endel naturlig restsødme.

Anonymkode: 0f395...31c

Åh,nam. 
Må droppe hasselnøtter,allergisk. Kan jo teste med andre nøtter. 
Bra tips!

Anonymkode: bce59...bca

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Åh,nam. 
Må droppe hasselnøtter,allergisk. Kan jo teste med andre nøtter. 
Bra tips!

Anonymkode: bce59...bca

Mener du Forme Dambert?

Anonymkode: bce59...bca

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...