AnonymBruker Skrevet 1. juni 2020 #1 Del Skrevet 1. juni 2020 Jeg kjører ofte safe med camembert/brie og creme cherie. Blåmuggost og fikensyltøy pleier jeg også ha Tips til noen bra oster? Anonymkode: bce59...bca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2020 #2 Del Skrevet 1. juni 2020 Ritz og Tine sin krydderost (smørost) 😄 Hadde en super god vellagra mager jarlsberg med en gang på en slik kveld, den smakte! Men smørost er det som vinner frem hos meg. Tar gjerne med meg Snøfrisk med Rødløk og Timian også 😄 Anonymkode: 54dcc...4e2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2020 #3 Del Skrevet 1. juni 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ritz og Tine sin krydderost (smørost) 😄 Hadde en super god vellagra mager jarlsberg med en gang på en slik kveld, den smakte! Men smørost er det som vinner frem hos meg. Tar gjerne med meg Snøfrisk med Rødløk og Timian også 😄 Anonymkode: 54dcc...4e2 Takk,lenge siden jeg har kjøpt Snøfrisk. Anonymkode: bce59...bca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2020 #4 Del Skrevet 1. juni 2020 God brie, stilton, manchego og/eller ibérico + serrano skinke og bringebær 🤩 Anonymkode: 02cbc...310 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zienna Skrevet 2. juni 2020 #5 Del Skrevet 2. juni 2020 Hjemmelaget chilimarmelade er godt til all ost! Enkelt å lage. Og pepperkaker er veldig godt til blåmuggoster 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #6 Del Skrevet 2. juni 2020 Brillat-Savarin og Fourme d'Ambert er mine foretrukne dessertoster, tilbehør ristede hasselnøtter med akasiehonning, hjemmebakte lyse småbrød og blå druer, rett og slett. Alle slags syltetøy synes jeg blir for søtt, så jeg foretrekker fremdeles et par friske druer selv om det ikke er politisk korrekt lenger. Mht vin tar jeg gjerne en LBV portvin (hvis jeg har osten til dessert etter middag), ellers en hvitvin med endel naturlig restsødme. Anonymkode: 0f395...31c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #7 Del Skrevet 2. juni 2020 Jeg liker godt brie, manchego, gruyere, castello med chili.. Anonymkode: bfd79...222 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #8 Del Skrevet 2. juni 2020 Jeg liker kun brie og blåmuggost. Også er det godt med druer, oppskjært eple, frukt og bær. Anonymkode: 43731...bdd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisanna Skrevet 2. juni 2020 #9 Del Skrevet 2. juni 2020 Er det blåmuggost og pære tilstede er jeg fornøyd 😂 Ellers er jeg glad i snøfrisk, brie, chevré, honning, druer og en form for syltetøy. Startkjeks er favoritten til ost! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #10 Del Skrevet 2. juni 2020 Brie, camembert, castello med chili, manchego, vesterhavsost, løkmarmelade, kaptein kjeks. Anonymkode: 2697f...3aa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #11 Del Skrevet 2. juni 2020 16 timer siden, AnonymBruker skrev: Brillat-Savarin og Fourme d'Ambert er mine foretrukne dessertoster, tilbehør ristede hasselnøtter med akasiehonning, hjemmebakte lyse småbrød og blå druer, rett og slett. Alle slags syltetøy synes jeg blir for søtt, så jeg foretrekker fremdeles et par friske druer selv om det ikke er politisk korrekt lenger. Mht vin tar jeg gjerne en LBV portvin (hvis jeg har osten til dessert etter middag), ellers en hvitvin med endel naturlig restsødme. Anonymkode: 0f395...31c Åh,nam. Må droppe hasselnøtter,allergisk. Kan jo teste med andre nøtter. Bra tips! Anonymkode: bce59...bca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #12 Del Skrevet 2. juni 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Åh,nam. Må droppe hasselnøtter,allergisk. Kan jo teste med andre nøtter. Bra tips! Anonymkode: bce59...bca Mener du Forme Dambert? Anonymkode: bce59...bca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå