Gå til innhold

Smitteverntiltakene, og ikke viruset, har satt stopper for helsevesenet


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hadde det ikke vært så tragisk for mange pasienter, så hadde det vært direkte komisk. Smittevernstiltakene ble implementert for å hindre at norsk helsevesen skulle bli overbelastet i møte med viruset. En av begrunnelsene var nettopp for å sørge for at andre helsetilbud ikke kollapset. Vel, nå er nettopp det i ferd med å skje. De store sykehusene stenger ned vanlig drift og vanlige pasienter får ikke behandling. 

Men slik er det når hysteriet tar over samfunnet. Da får man slike absurde og tragiske utfall. 

Quote

 

Legeforeningen er svært bekymret over at tiltakene myndighetene har iverksatt faktisk kan føre til et større helsetap enn selve koronaepidemien kan få.

I et brev til helsedirektør Bjørn Guldvåg denne uken advarer de mot at tiltakene «har medført en klar nedgang i undersøkelse og behandling av andre pasienter enn de med covid-19».

...

«Legeforeningen er svært bekymret for at helsekøene vil bli helt uhåndterlig etter krisen, men enda verre at alvorlige tilstander ikke blir behandlet og at det i befolkningen som sådan vil være et større helsetap knyttet til manglende «ordinær» behandling enn selve covid-19 epidemien».

Legene mener en rekke avdelinger og avtalespesialister i realiteten er blitt pålagt å legge ned virksomheten.

 

https://www.aftenposten.no/norge/i/6jRBBz/nesten-halvparten-av-sengene-staar-tomme-ved-norges-og-europas-stoerste-sykehus

Anonymkode: 23b23...434

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

×
×
  • Opprett ny...