Gå til innhold

Hvordan Epstein brukte vennskapet med Weinstein for å lokke jenter inn i pedo ringen sin


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Ny artikkel hos Dailymail i dag. 

Epstein briefet med at han kjente Harvey Weinstein og kunne gi jentene en suksessfull skuespillerkarriere, og på den måten reiste uvitende unge og håpefulle jenter til han i USA hvor de ble groomet og tvunget inn i sexbransjen i Jeffrey Epstein sin pedo ring. 

Dette er bare toppen av isfjellet for hvordan nettverk for sextrafficking ser ut. 

Hvert år blir mange millioner unge jenter og kvinner lurt inn i sexhandel på samme måten. Bare i Europa gjelder det en halv million kvinner, først og fremst fra Øst Europa. De loves en dansekarriere for eksempel, og ender opp groomet i tvang på lovlige bordeller i Amsterdam, Tyskland og Danmark, og på nettsider for eskorter i Norge og andre land hvor annonsene drives av bakmennene.. Så om du tror at prostituerte gjør det av fri vilje fordi det er en luksusjobb, tro om igjen! 

Et nettverk for eliten er enda mer beskyttet enn et mafia nettverk og enn et "vanlig" kriminelt menneskehandel nettverk, og vi vet at Epstein var allerede dømt en gang, og var fengslet for å møte i retten enda engang på grunn av sextraffickingen han stod bak. Han døde under spekulative og mystiske omstendigheter i varetekt før rettsaken, hvor cellen hans egentlig skulle være både videoovervåket og bevoktet av to vakter, men akuratt da var visst hverken overvåkningen eller vaktene på plass. 

Det er bevist tette bånd mellom Epstein og Trump, og flere av Epstein ofre har sagt at Trump var med på sextrafficking festene og foregrep seg på de. Trump er garantert ikke den eneste i eliten som har svin på skogen i dette nettverket, ryktene om en pedoring i Hollywood har svirret helt siden slutten av 1920 tallet i forbindelse med Disney, og mange av de store stjernene som har startet i Disneyklubben som barn har hintet til misbruket der. Det hevdes at Walt Disney hadde en okkult losje hvor barn ble misbrukt og groomet, og uavhengig om man tror på det eller ikke så kan vi hvertfall se hvordan artister som Britney Spears, Christina Aguilera, Miley Cyrus osv, alle fra Disney barneklubb ble ekstremt seksualisert og groomet da de ble plukket opp til å få utvikle talentet sitt. Mange artister har også snakket om okkulte ritualer for å i det hele tatt bli bevilget suksess og nettverket som gir de suksess. Tilbake til Epstein og Weinstein, Weinstein betalte ut mange millioner dollar for å få ofrene til å tie, og det er åpenbart at han har forgrepet seg på flere enn det han er dømt for. Han betalte også journalister for å skrive dritt om noen av de som stod fram, si at de var psykisk syke osv for å prøve å svekke troverdigheten deres. 

Disse milliardærene går langt for å ikke bli avslørt. Det er vel ingen som innerst inne tror at Jeffrey Epstein sin død var selvpåført, rett før han skulle i rettsaken å røpe navn fra blackbooken hans og ikke hadde hatt noe annet valg enn å avsløre flere i nettverket? 

Håper denne tråden kan være med å gjøre folk mer klar over grooming og den grusomme sex og trafficking industrien. Jeg er glad Norge har skjønt greia og har en streng sexkjøpslov, som viser at vi ikke aksepterer misbruket og utnytting en av alle disse millioner av jentene og kvinnene som hvert år groomes og traffickes til prostitusjon. 

Anonymkode: 4fbd9...28c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er en grunn til at Epstein en gang sa at han ville sette opp Modellbyrået sitt "slik som Trump har gjort det". Jeg for min del bare håper jeg fremdeles er i live når dynastiet til Donald Trump rakner og sannheten kommer for en dag. Jeg håper i grunnen at at han fremdeles lever den dagen også. 

Anonymkode: 9996d...543

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...