Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Hvilken bruktbil skal jeg se etter?

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg innser at det kanskje begynner å bli på tide å bytte ut den gamle mitsubishien fra 98. Selv har jeg ikke veldig peiling på bil, men jeg har gjort meg noen tanker:

Firehjulstrekk skal jeg ha da jeg kjører over en dårlig brøytet fjellovergang daglig i vinterhalvåret. Jeg er også veldig lei av å stå fast når det er 7-8 cm snø (noe det ofte er her). Kan godt tenke meg en litt høyere bil (type SUV), men det er ikke et krav. Kan fint leve med en god stasjonsvogn. Vil gjerne ha en driftsikker bil som kan gå en stund. Bor i nord og på bygda, da blir det fort 20 000 km i året på telleren, og det er derfor en fordel om bilen ikke sluker bensin/diesel. Tenker bilen bør koste maks 120-130 000, gjerne litt mindre. Kan gå litt opp i pris også om jeg får veldig mye mer for pengene, men ser helst at jeg slipper da jeg sparer til bolig. 

Da håper jeg noen med litt peiling på bil kan gi meg noen gode tips til bilmerker og modeller det er lurt å se etter (og gjerne hva jeg burde styre unna). 

 

Anonymkode: e6a3f...f78

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Julie

Anbefaler i hvertfall bil med mulighet for å låse den i 4WD. Eksempler er Mitsubishi Outlander,Nissan X trail,Mitsubishi ASX (de jeg kommer på her og nå)

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Vi har outlander fra 2011, super bil med god plass. Kjører for det meste på forhjul, men veldig greit å ha firehjulstrekk på dårlig føre. Rustbehandlet den under så håper vi kan ha den lenge :) den passer ditt budsjett, men du har kanskje ikke behov for så stor bil. Er vel heller ingen hybrider med firehjulstrekk i den prisklassen så da ville jeg gått for diesel. Toyota rav4 kan også passe (den er mindre)

Anonymkode: 27453...016

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Denne her koster 80000 ny, kommer frem overalt...og den fås ikke kjøpt i Norge, selvsagt:

UAZ_452_Buhanka.jpg?1513082162

Av stasjonsvogner har du også et godt utvalg hos Subaru, men de sluker mye drivstoff. Kan du reise langt for bil eller skal du kjøpe lokalt? 

Anonymkode: b1df3...9b1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...