AnonymBruker Skrevet 3. februar 2020 #41 Del Skrevet 3. februar 2020 Tror også det er relevant at det er 30-årsdag. Da blir vel mat barn spiste mer relevant. De som blir 30 år nå var jo barn på 90-tallet og husker neppe maten voksne spiste på festene sine på 90-tallet. Anonymkode: 10b40...5eb 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2020 #42 Del Skrevet 3. februar 2020 42 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tror også det er relevant at det er 30-årsdag. Da blir vel mat barn spiste mer relevant. De som blir 30 år nå var jo barn på 90-tallet og husker neppe maten voksne spiste på festene sine på 90-tallet. Anonymkode: 10b40...5eb Jeg tenkte litt barnebursdag preg over dessert/kake, med feks langpanne sjokoladekake pyntet med nonstop og seigmenn, gelé osv. Men selve maten trenger ikke være pølse i brød eller pizza selv om det var det vi spiste i bursdag da jeg var barn.. Anonymkode: 4b1cc...7c4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2020 #43 Del Skrevet 3. februar 2020 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg tenkte litt barnebursdag preg over dessert/kake, med feks langpanne sjokoladekake pyntet med nonstop og seigmenn, gelé osv. Men selve maten trenger ikke være pølse i brød eller pizza selv om det var det vi spiste i bursdag da jeg var barn.. Anonymkode: 4b1cc...7c4 skjønner ikke poenget med å servere barnebursdagmat. Det er jo ikke noe godt. Anonymkode: 98922...7b6 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2020 #44 Del Skrevet 4. februar 2020 Ts skriver jo at hun ønsker mat som passer i et tredveårslag. Altså som det tredveåringer på nittitallet ville servert. Ikke barnebursdag. Tror mange her bare assosierer fritt til barndommen uten å tenke etter hva Ts ber om. Anonymkode: 83970...6bb 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 4. februar 2020 #45 Del Skrevet 4. februar 2020 Ville styrt unna aspic/kabaret. Er vel bare folk over 70 som spiser dette. Tror ikke det er så veldig mange 30 åringer som liker det. Amerikansk blanding, reker, fiskepudding i kjøttgele er mildt sagt spesielt og ikke veldig godt. Grøsser ved tanken. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sago Skrevet 9. februar 2020 #46 Del Skrevet 9. februar 2020 Sushi (fra sushi-reastauranter, ikke hjemmelaget) var veldig moderne på 90-tallet. Tapas og meze kom litt senere, tror jeg. Til studentfester gikk det mest i take-away-pizza, godt, enkelt og billig. Gryteretter av type toro var kun til hyttetur, ingen ville servert det til gjester hjemme. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2020 #47 Del Skrevet 9. februar 2020 1 time siden, Sago skrev: Sushi (fra sushi-reastauranter, ikke hjemmelaget) var veldig moderne på 90-tallet. Tapas og meze kom litt senere, tror jeg. Til studentfester gikk det mest i take-away-pizza, godt, enkelt og billig. Gryteretter av type toro var kun til hyttetur, ingen ville servert det til gjester hjemme. enig i at toros gryteretter var hyttemat. Men sushi assosierer jeg overhodet ikke med 90-tallet. Det var nok tilgjengelig noen få steder, men det var ikke vanlig. Den første sushirestauranten jeg husker i min by kom rundt 2000, og hadde sånn samlebånd som man plukker fra. Meze husker jeg fra 90-tallet, men ikke tapas. Jeg forbinder 90-tallsmatmoten primært med italiensk og tex-mex. Anonymkode: 98922...7b6 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sago Skrevet 9. februar 2020 #48 Del Skrevet 9. februar 2020 Nei, sushi var vel ikke direkte vanlig, mer det hippeste av det hippe. Sånn restaurant man tok med gjester på for å imponere. Det kan være riktig at meze var mer vanlig enn tapas, det er ikke lett å huske detaljert så langt tilbake. Sushien husker jeg, da jeg husker jeg gruet meg litt for å spise det første gang, det var jo så rart med rå fisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tirben Skrevet 9. februar 2020 #49 Del Skrevet 9. februar 2020 På 3.2.2020 den 1.18, AnonymBruker skrev: Aspic !! Denne ekle, rare matretten fea tidlig nittitall 😃 Anonymkode: c807e...8b5 Er ikke det mer 70 tall? Det var det hjemme hos oss i hvertfall. Det samme med meksikansk gryterett. Kanskje det holdt seg populært så lenge? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2020 #50 Del Skrevet 9. februar 2020 7 minutter siden, tirben skrev: Er ikke det mer 70 tall? Det var det hjemme hos oss i hvertfall. Det samme med meksikansk gryterett. Kanskje det holdt seg populært så lenge? ja, jeg forbinder begge de med 70-tallet. Anonymkode: 98922...7b6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2020 #51 Del Skrevet 9. februar 2020 Lørdagskylling (tror jeg det het...?) Flere varianter i frysedisken. Det gikk det fryktelig mye av her `Litt lenger ut på 90-tallet oppdaget vi Wok også, og da ble vi like hekta på det. Anonymkode: cf901...189 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2020 #52 Del Skrevet 9. februar 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Lørdagskylling (tror jeg det het...?) Flere varianter i frysedisken. Det gikk det fryktelig mye av her `Litt lenger ut på 90-tallet oppdaget vi Wok også, og da ble vi like hekta på det. Anonymkode: cf901...189 ja, de husker jeg. Aluminiumsform med marinert kylling. De var skikkelig feite og ekle. Det var ikke festmat. Anonymkode: 98922...7b6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2020 #53 Del Skrevet 9. februar 2020 Gryterett, pizza, kylling med ris og karrisaus, kebab i pita og burger. I en 30 års dag med 90-tallstema hadde jeg gått fro langpannepizza eller en gryterett, det er latt å lage og kan gjøres klar på forhånd, og lett for folk å forsyne seg selv. Anonymkode: 5af28...c38 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sago Skrevet 9. februar 2020 #54 Del Skrevet 9. februar 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: ja, de husker jeg. Aluminiumsform med marinert kylling. De var skikkelig feite og ekle. Det var ikke festmat. Anonymkode: 98922...7b6 Det var 80-tallet og tidlig 90-tall. Jeg elsket det som liten, men jeg husker jeg så etter det i butikkene etter at jeg flyttet hjemmefra på midten av 90-tallet, og da fantes det ikke mer. Enig i at det ikke var festmat, det var nok heller enkel lørdagsmat for barnefamilier. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2020 #55 Del Skrevet 9. februar 2020 54 minutter siden, Sago skrev: Det var 80-tallet og tidlig 90-tall. Jeg elsket det som liten, men jeg husker jeg så etter det i butikkene etter at jeg flyttet hjemmefra på midten av 90-tallet, og da fantes det ikke mer. Enig i at det ikke var festmat, det var nok heller enkel lørdagsmat for barnefamilier. de var der gjennom hele 90-tallet og sikkert inn på 2000-tallet. Fikk sånn første gang jeg traff min kommende svigermor i 1999 - husker det godt fordi jeg hater det, og mannen holdt på å le seg ihjel. Anonymkode: 98922...7b6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sago Skrevet 9. februar 2020 #56 Del Skrevet 9. februar 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: de var der gjennom hele 90-tallet og sikkert inn på 2000-tallet. Fikk sånn første gang jeg traff min kommende svigermor i 1999 - husker det godt fordi jeg hater det, og mannen holdt på å le seg ihjel. Anonymkode: 98922...7b6 da var jeg sikkert bare dårlig til å lete. Synd ikke jeg fikk din svigermor, det hadde jo vært perfekt 😅 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sago Skrevet 9. februar 2020 #57 Del Skrevet 9. februar 2020 (endret) Nå har diskusjonen glidd ut fra Ts sitt sprøsmål, noe jeg har bidratt til, så jeg skal prøve å være litt hjelpsom også. Jeg mener pizza, levert på døra fra Peppes eller noe lignende, vil være perfekt for en 90-tallsfest. Det var det som var standard i alle uformelle sammenkomster og fester. Dersom du vil ha finere mat, noe som voksne ikke-studenter ville ha servert i et middagsselskap på 90-tallet, ville jeg satset på oksestek eller helstekt ørret eller noe sånt. Klassisk selskapsmat var fortsatt tingen, gryteretter var billigere og dermed mindre fint. Endret 9. februar 2020 av Sago 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2020 #58 Del Skrevet 5. juni 2020 På 3.2.2020 den 11.14, AnonymBruker skrev: Det er jo mulig med tapas da. Pizza delt opp i mindre stykker Bakt potet med tilbehør (mellomstore, ikke bakepoteter om tapas) Terteskjell (Kanskje man kan bestille i liten størrelse på nett?) Kabaret Innbakte pølser Kanskje en toro gryterett i små skåler? Til dessert: is med ulike sauser og toppinger Anonymkode: 21d07...dba Likte denne ideen veldig godt! Litt av alt på en måte Flere forslag til denne? Tenkte på salat med mais, kinakål og råkost, thousand island dressing, crabsticks og mini quiche etter å ha googla meg ihjel! Anonymkode: 4b1cc...7c4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 16. juni 2020 #59 Del Skrevet 16. juni 2020 På 3.2.2020 den 0.40, AnonymBruker skrev: Skal arrangere 90 talls fest og lurer på hvordan mat jeg kan servere? Tenkte i utganspunktet å lage tapas, men det er vel ikke veldig 90 talls. Evt forslag til retter som kan passe til et slags koldtbord? Ønsker at gjestene kan gå å hente seg mat og at det skal være litt uformelt! Anonymkode: 4b1cc...7c4 Pizza av bolledeig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GjestSiden2006 Skrevet 24. juni 2020 #60 Del Skrevet 24. juni 2020 Ikke glem ost og kjeks da. Ostetallerken, druer osv hadde vi alltid. Gjerne etter hjemmelaget pizza i langpanne med tykk bunn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå