blåtimen Skrevet 16. januar 2020 #21 Del Skrevet 16. januar 2020 Taco i morgen, med bønnestuing, guacamole og hele pakka. 😍 Med Fanta Zero Raspberry til drikke, nachos med rester av guacamolen utover kvelden. På lørdag blir det nok bønnedillas av tacorestene, mulig jeg åpner en pakke kjeks eller sjokolade. Søndag er jeg ikke sikker enda, men jeg heller mot noe pasta. Enten med paprikasaus eller ostesaus 🤤 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2020 #22 Del Skrevet 16. januar 2020 Trur det blir nachos i morgen, m guaccis og div trimmings, hjemmelaget lapskaus på søndag og lørdag rester av quiche jeg lagde idag og fredagsmaten. Tenkte å bake kanelsnurrer - fyser på fersk gjærbakst... Anonymkode: 307fe...9ff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2020 #23 Del Skrevet 16. januar 2020 Take away sashimi på fredag, med hvitvin. Lørdagsbrunch i byen. Hjortefilet med rotgrønnsaksgrateng, asparges og viltsaus, med rødvin, lørdag. Torsk med gulrotpure og bacon søndag. Vi spiser ikke godteri og chips. Men god mat og god vin betyr mye for oss, og det er det vi koser oss med. Anonymkode: 0a1b6...922 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Trynefaktor Skrevet 16. januar 2020 #24 Del Skrevet 16. januar 2020 Taco i morgen,med mangosalsa og guacamole. Litt laks og litt karbonadedeig. Blandet krydder selv, er så mye bedre enn ferdig! Lørdag pasta carbonara eller pasta med sitron. Grøt til lunsj. Søndag er vi bedt i barnebursdag,tenker vi får pølser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2020 #25 Del Skrevet 16. januar 2020 Jeg har spist aaaaaaalt for mye siste to ukene .... 🙈🙈🙈🙈 Anonymkode: 8855e...df7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Heisenberg Skrevet 16. januar 2020 #26 Del Skrevet 16. januar 2020 Fjordland siden jeg skal jobbe 30 timer i helgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2020 #27 Del Skrevet 16. januar 2020 Fredag: Pasta med ferske reker, fennikel, frisk artisjokk og tomater Lørdag: Fersk fisk (enten skrei, som er i sesong nå, eller flatfisk som feks smørflyndre eller slettvar), og tilbehør av persillerot og små rødløk. Sitter og planlegger en passende saus til akkurat nå. Søndag: Lasagne, salat og kanskje en focaccia. Gode viner til alt sammen, og så har jeg flere dessertplaner enn det er kvelder i en helg, så ikke sikker der (to sjokoladedesserter/brownie med hhv bringebær og misokaramell, en pærekake med olivenolje og yoghurt, eller vi tar pepperkaker, stilton og portvin... får se hva det blir). Snop eller brus spiser vi aldri her i huset, vi har ikke barn. Men har en liten pose salt and vinegar chips liggende fra juleferien, så kanskje vi tar den til et glass vin før maten på fredag eller lørdag. Anonymkode: bc443...58f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest supernova_87 Skrevet 16. januar 2020 #28 Del Skrevet 16. januar 2020 Jeg innser av å lese denne tråden at ukemeny og planlegging frem i tid kan være en god idé og lette livet. Jeg vet ikke hva jeg skal ha og blir sliten av å tenke på det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hmmmmmm Skrevet 17. januar 2020 #29 Del Skrevet 17. januar 2020 Vet ikke for resten av helgen. Men det ble hjemmelaget vegetar pizza på meg til middag. VaniljeIs med hjemmelaget krokan og lakris. Pluss at jeg nå spiser blåmuggost på ritz, med fiken syltetøy🤗 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2020 #30 Del Skrevet 18. januar 2020 Fredag ble det chili con carne Lørdag jobber jeg, og spiser det som blir servert der. Søndag blir det en god middagssalat med hvitløksbaguetter til. Ellers har jeg bakt boller. Anonymkode: b0cc5...d67 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 18. januar 2020 #31 Del Skrevet 18. januar 2020 risotto lørdag nøttestek søndag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2020 #32 Del Skrevet 18. januar 2020 Lunsj på thai restaurant, vegan taco i kveld, indisk hjemmelaget i morgen. Spiste litt is i går, et par clausthaler i dag. Anonymkode: d93fe...dfa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2020 #33 Del Skrevet 18. januar 2020 Fredag: Pitabrød m/krydret kjøtt, diverse salat og grønnsaker, aioli og couscous. Lørdag: Indrefilet (storfe). Har ikke helt landet tilbehør enda, men tenker at det blir kremet mais og pommes noisette (etter barnets ønske), stekt sopp (muligens soppstuing), smørdampet asparges og brokkoli. Og stekt hvitløk! Og en type saus, muligens bearnaise. I dag skal vi også ha dessert. Bruker egentlig ikke å ha det. Men skal lage sjokoladefondant og servere med is og bringebærpure. søndag: Helstekt indrefilet av svin. Tilbehør blir dampet grønnsaker, søtpotetpure og fløtesaus. Av godteri er det kjøpt inn potetgull og dipp, sånne vill bringebærkuler og melkesjokolade med kvikk lunsj i, en troika og kinderegg. Usikker på hva vi velger å spise av dette, noe blir nok gjemt til neste helg. Anonymkode: 454ca...8b8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå