Belima Skrevet 15. januar 2020 #1 Del Skrevet 15. januar 2020 Lagde en gryterett med rødvin, men siden jeg IKKE liker rødvin, ikke barnebarna heller, så lurer jeg på om jeg kan bytte ut vinen med noe annet. Hjelper ikke hvor lenge jeg reduserer/koker det, rødvinssmaken "sitter" igjen. Liker ikke hvitvin heller da, bare så det er sagt, men der har jeg byttet ut den med eplejuice/epledrikk. Det har fungert fint. Noen tips til annet enn rødvin? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2020 #2 Del Skrevet 15. januar 2020 Erstatt med feks kjøttkraft (regner med det er kjøtt i gryten?) og litt balsamico eller sherryeddik. Det kommer jo også an på de øvrige ingrediensene. Anonymkode: 1c651...a10 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2020 #3 Del Skrevet 15. januar 2020 Hvor mye rødvin skal det være i gryteretten? Er det snakk om en desiliter eller så hadde jeg bare droppet det, mens en coq au vin nok blir kjedelig uten rødvin. Anonymkode: d32e9...176 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2020 #4 Del Skrevet 15. januar 2020 Kunne du kanskje ha forsøkt tyttebær? Anonymkode: 005eb...6d2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2020 #5 Del Skrevet 15. januar 2020 Kommer helt an på resten av ingrediensene, men kanskje ripsgele kunne passet? Anonymkode: 15a79...0c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2020 #6 Del Skrevet 15. januar 2020 Jeg tenker at funksjonen til vinen er å tilsette litt syre, litt sødme, og generell fyldighet. Så jeg bruker å ha opp i litt eddik (rødvins- eller balsamicoeddik), litt ripsgele eller solbærsaft, og kanskje litt ekstra kraft/fond. Anonymkode: e0246...9c5 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eun Skrevet 15. januar 2020 #7 Del Skrevet 15. januar 2020 25 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg tenker at funksjonen til vinen er å tilsette litt syre, litt sødme, og generell fyldighet. Så jeg bruker å ha opp i litt eddik (rødvins- eller balsamicoeddik), litt ripsgele eller solbærsaft, og kanskje litt ekstra kraft/fond. Anonymkode: e0246...9c5 Støtter denne! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 15. januar 2020 Forfatter #8 Del Skrevet 15. januar 2020 Tusen takk alle sammen. Har også tenkt på solbærsaft pluss eddik, men var i tvil. Ofte er det snakk om 1 dl i oksegryter, så jeg kommer til å prøve solbærsaft neste gang. Vanligvis runder jeg ofte av brune sauser med noen dråper eddik. Smaker meg selvfølgelig frem, men noen dråper eddik gjør ofte sausen "perfekt". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå