Jump to content
AnonymBruker

Møkkete porer på jobb, hvordan forebygge?

Recommended Posts

AnonymBruker

Der jeg jobber får jeg en del støv og møkk i ansiktet i løpet av dagen, og jeg er redd dette også går utover porene i ansiktet. Er det noe jeg kan gjøre for å forebygge dette? 

Anonymkode: fd918...b62

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Apocalypte

Denne:

https://www.lyko.no/the-ordinary/the-ordinary-glycolic-acid-7-toning-sol?gclid=Cj0KCQiAjfvwBRCkARIsAIqSWlM7Kic7Jyn9vIcyn3fCqL4yblAsyDCiZp-xQTn5Htic-AKi0WlJTigaAnt6EALw_wcB

Fjerner alt av smuss i porer og kjemisk skrubber bort døde hudceller. Ikke bruk den på huden under øyene og bruk en fuktighetskrem etterpå. Hvis den føles utttørkende kan man skylle ansiktet noen minutter etter man har brukt den.  Kan også brukes f.eks annenhver dag hvis den føles for sterk hver dag. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Det finnes enkelte beskyttelseskremer og serumer som både reparerer fra forurensing og beskytter mot det ved å legge en tynn slags film på huden som hindrer sånne partikler og støv i porene. Jeg kommer ikke på noen navn nå, men prøv å google litt på oxidative stress skin protection layer eller lignende søkeord varianter. Har ikke sett det i butikk men jeg hadde en god en fra amazon for et års tid siden, grønn og hvit krukke. Eventuelt kan kanskje en silikon primer eller primer  også beskytte litt på samme måten.  Disse får du kjøpt overalt men ville gått for en fra parfymeri/makeup butikk som er bedre kvalitet enn billigmerkene. 

Anonymkode: c87d1...07f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...