AnonymBruker Skrevet 24. desember 2019 #1 Del Skrevet 24. desember 2019 Pleier å ta Geisha når lager selv, men nå er vi hos svigers, og der er det bestefar som ordner julegrøt, en masse med Fjordland-pakker.. skryter av at de kostet 12 kr pakken for de store 2-3 porsjoneres, men er liksom litt stusselig med Fjordland, eller? Er det blitt vanlig? Anonymkode: 5dd37...dba 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2019 #2 Del Skrevet 24. desember 2019 Jeg pleide å lage geisha, men har også gått over til fjordlands. Fordi jeg synes fjordlands er veldig god, minst like god som geisha, og da ser jeg ikke poenget med å stå over gryta i en time for å hååpe at grøten ikke blir svidd. Og pluss for at fjordlands er mye billigere. Så jeg er på svigerfars side her altså! Anonymkode: 4bf8a...762 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2019 #3 Del Skrevet 24. desember 2019 Geisha med helmelk her. Fjorland ok til en kjapp lørdagsmiddag ellers i året. Anonymkode: cf1ff...163 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Svigermor Skrevet 24. desember 2019 #4 Del Skrevet 24. desember 2019 Jeg lagde grøt som sto i ovnen på 100 grader i en time i helgen. Beste grøten jeg har smakt noen gang. Brukte Ming grøtris. Ikke noe svidd gryte. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jukkapalme Skrevet 24. desember 2019 #5 Del Skrevet 24. desember 2019 Pleier å lage Geisha sin grøt. Fjordland har jeg aldri smakt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynlen Skrevet 24. desember 2019 #6 Del Skrevet 24. desember 2019 Langkokt Geisha med h-melk. Koker opp og setter i stekeovnen, ingen røring og fastbrenning. Og bare melk, ikke noe vann. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Strikkegurine Skrevet 24. desember 2019 #7 Del Skrevet 24. desember 2019 Syns fjordland sin er god, så den brukes her. Ikke noen fare for svidd grøt og tidsbesparende 🙌🏼 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2019 #8 Del Skrevet 24. desember 2019 1 minutt siden, Strikkegurine skrev: Syns fjordland sin er god, så den brukes her. Ikke noen fare for svidd grøt og tidsbesparende 🙌🏼 Men varmer du den i panne eller mikro? Blir litt «suppete» når den varmes i panne synes jeg. Anonymkode: 5dd37...dba 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2019 #9 Del Skrevet 24. desember 2019 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men varmer du den i panne eller mikro? Blir litt «suppete» når den varmes i panne synes jeg. Anonymkode: 5dd37...dba Man bruker vel en kjele hvis man vil varme den på platen, ikke en panne? Anonymkode: 57461...380 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daria Skrevet 24. desember 2019 #10 Del Skrevet 24. desember 2019 Hjemme (både til jul og ellers i året) bruker jeg den varianten som har 20 min koketid, det er det jeg har tålmodighet til Hvilket merke det er husker jeg ikke. Når v har att førjulgrøt med storfamilien har vi brukt Fjordland (varmet i en stor kjele), det er enkelt for verten og smaken er stort sett den samme. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2019 #11 Del Skrevet 24. desember 2019 Toro! Den er desidert best, både den i pose (ikke snarkokt) og den ferdige. Anonymkode: 674ad...10b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Strikkegurine Skrevet 24. desember 2019 #12 Del Skrevet 24. desember 2019 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men varmer du den i panne eller mikro? Blir litt «suppete» når den varmes i panne synes jeg. Anonymkode: 5dd37...dba Bruker kjele når jeg skal varme mye, micro når jeg har kjøpt en liten til meg selv. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2019 #13 Del Skrevet 24. desember 2019 Liker best Geisha med H-melk. Koker opp og setter i stekeovnen noen timer. Genialt når man egentlig har lyst til å gjøre alt mulig annet enn å lage grøt. Anonymkode: d69ca...fec 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2019 #14 Del Skrevet 24. desember 2019 41 minutter siden, AnonymBruker skrev: Man bruker vel en kjele hvis man vil varme den på platen, ikke en panne? Anonymkode: 57461...380 Hva mener du nå? En panne og en kjele er da det samme. En panne er altså «stor vid kjele med flat bunn»: https://www.naob.no/ordbok/panne_1 Anonymkode: 5dd37...dba 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå