AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #1 Del Skrevet 12. desember 2019 Jeg har en pakke med bolledeig fra REGAL i skapet, så lurte jeg på om det er mulig å bruke den til å lage horn med ost og skinke? Anonymkode: 17a48...cfd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2019 #2 Del Skrevet 13. desember 2019 Det er vel en søt deig. Etter min mening passer det ikke helt med ost og skinke. Anonymkode: 72252...06f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 13. desember 2019 #3 Del Skrevet 13. desember 2019 Du kan, men de blir jo veldig søte.. Du kan lage andre horn med syltetøy, sjokolade... Jeg spiser gjerne boller med ost og skinke, så jeg kunne funnet på å lage horn av bolledeig, men det er jo smak og behag.. 😜 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2019 #4 Del Skrevet 13. desember 2019 Det vil nok ikke bli særlig godt, nei og uansett forsvinner vel poenget med å bruke det som frokost/lunsj/middag hvis det er masse sukker i deigen? Anonymkode: 72bf4...397 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2019 #5 Del Skrevet 13. desember 2019 Takk for svar, da får jeg lage deig fra bunnen av. god helg! Anonymkode: 17a48...cfd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2019 #6 Del Skrevet 13. desember 2019 Høres veldig "svensk" ut med søt gjærbakst med salt pålegg på. Ikke helt etter min smak, men noen liker det. Anonymkode: 9567e...db2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pal Fungi Skrevet 13. desember 2019 #7 Del Skrevet 13. desember 2019 Boller med smør og fårepølse er godt ☺️ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 14. desember 2019 #8 Del Skrevet 14. desember 2019 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Høres veldig "svensk" ut med søt gjærbakst med salt pålegg på. Ikke helt etter min smak, men noen liker det. Anonymkode: 9567e...db2 Boller med salami er jo godt, så det er ikke noe i veien med boller og salt pålegg. Men enig i at jeg ikke ville laget ost- og skinkehorn av bolledeig, det føles på en måte veldig feil. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå