AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #1 Del Skrevet 12. desember 2019 Spiser man de tykke lagene med spekk som ligger mellom kjøttlagene, eller er det sosialt akseptabelt å skyve de tilside? Jeg er ikke vant til ribbe og har knapt spist det. Alt fettet byr meg i litt i mot. Så: er det meningen at man skal spise det, eller legger man det til side slik man gjør med fettranden på koteletter? Anonymkode: 2ff9d...c96 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 12. desember 2019 #2 Del Skrevet 12. desember 2019 Det gjør du som du vil. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonymus6 Skrevet 12. desember 2019 #3 Del Skrevet 12. desember 2019 Det spiser man🤤🤤 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #4 Del Skrevet 12. desember 2019 Du akkurat så du vil. Jeg for min del klarer ikke alt fettet. Skjærer bort og legger diskre til side. Anonymkode: e3bd3...604 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 12. desember 2019 #5 Del Skrevet 12. desember 2019 Du spiser det du har lyst på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #6 Del Skrevet 12. desember 2019 Langtidssteker, så det meste smelter bort, og gir kun saftig kjøtt. Er det synlig fett skjærer jeg det bort. Anonymkode: c1902...6f6 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #7 Del Skrevet 12. desember 2019 Jeg vet at jeg kan spise det jeg har lyst på. Jeg lurer på hva som er vanlig blant ribbefolket. Er det meningen å spise alt? Anonymkode: 2ff9d...c96 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #8 Del Skrevet 12. desember 2019 Alt skal spises. Det er fornærmelse av de grader å skyve til siden liksom. Når du er ferdig så skal tallerken se ut som ren vaska da. Anonymkode: 5a0f0...c89 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #9 Del Skrevet 12. desember 2019 Jeg liker ikke tykke lag med spekk og hadde nok skjært bort det. Men jeg ser ikke mye til dette. Vi har stort sett ribbe med tynne lag med fett mellom kjøtt som for det meste har trekt inn i kjøttet, og da kan jeg spise alt. Det hender jeg tar bort noe av det som er under svoren. Hva som er sosialt akseptabelt handler om hvem man spiser sammen med, og her vil du kunne finne alle varianter. Anonymkode: 8c814...840 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ullvott Skrevet 12. desember 2019 #10 Del Skrevet 12. desember 2019 Jeg skjærer det bort, og jeg kommer fra (og lever i) tykkeste ribbeland. Det er nok ikke HELT god latin, men vi er flere som gjør det, så du er ikke alene med følelsen av at det rene fettet byr deg i mot Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #11 Del Skrevet 12. desember 2019 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg vet at jeg kan spise det jeg har lyst på. Jeg lurer på hva som er vanlig blant ribbefolket. Er det meningen å spise alt? Anonymkode: 2ff9d...c96 Det vanlige er å gjøre akkurat det som gir deg aller mest glede av ribba. Jeg synes også den er best når den er stekt slik at mesteparten av fettet har smeltet vekk og rent ut, og bare etterlatt deilig, mørt, saftig kjøtt. Så kan jeg heller helle fettet over ribbe og poteter etterpå, eller smøre det på lefse. Anonymkode: b6237...91e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
princeofithilien Skrevet 12. desember 2019 #12 Del Skrevet 12. desember 2019 Jeg spiser ikke verken fettet eller svoren, så det blir ikke så mye igjen. 😄 Men for meg er det uansett medisterkakene som er høydepunktet! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #13 Del Skrevet 12. desember 2019 Du kan definitivt skjære det bort. Å ikke spise svoren derimot, vil nok heve øyebryn. Personlig spiser jeg ikke ribbe i det hele tatt. Holder meg til medisterkaker og pølser. Anonymkode: aed0d...cc3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bixity Skrevet 12. desember 2019 #14 Del Skrevet 12. desember 2019 Jeg skyver det til side. Er nok av fet mat i juletiden. Får bare masse sure oppstøt hvis jeg spiser for mye fett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #15 Del Skrevet 12. desember 2019 Jeg spiser det ikke. Anonymkode: 942e5...554 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #16 Del Skrevet 12. desember 2019 Og når du knaser i svoren skal dere smile til hverandre og si sprø svor 😊 Anonymkode: 16dbb...52b 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Krampus Skrevet 12. desember 2019 #17 Del Skrevet 12. desember 2019 Jeg spiser bare svoren og skjærer resten vekk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jolene Skrevet 12. desember 2019 #18 Del Skrevet 12. desember 2019 De få gangene jeg spiser ribbe, spiser jeg en liten bit svor og skjærer vekk alt fettet. Fettet smaker jo uansett bare fett og kvalmende. Aldri skjønt at noen klarer å spise det, jeg brekker meg bare. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #19 Del Skrevet 12. desember 2019 Jeg skjærer det vekk og skraper vekk det myke fettet under svoren. Blir uvel av for mye fett. Anonymkode: 362eb...c7e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #20 Del Skrevet 12. desember 2019 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg vet at jeg kan spise det jeg har lyst på. Jeg lurer på hva som er vanlig blant ribbefolket. Er det meningen å spise alt? Anonymkode: 2ff9d...c96 Du fikk fasiten lenger oppe Gor å utdype: Om ribba er stekt riktig er det ikke tykk fettrand, da har fettet smeltet inn i kjøttet, sånn som på entrecôten. Om ribba er stekt feil og har tykk fettrand er det like pari å skjære bort fettet som det er å skjære vekk noe annet mislykket, feks noe som er svidd 😄 Anonymkode: 1a9e6...238 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå