Gå til innhold

Hvorfor kan enkelte gjøre nesten hva som helst uten å miste tillit?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Donald Trump sa halvveis på spøk at han kunne skutt folk midt i New York og ikke mistet en eneste velger. Ser man på undersøkelser så virker det også som om Trump kan gjøre nesten hva som helst uten å miste velgere. Donald Trump har rundt halvparten av de amerikanske velgerne på sin side. 

Hvorfor er det slik at enkelte kan gjøre nesten hva som helst uten å miste tillit? 

Anonymkode: f1956...444

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror neppe Trump hadde hatt sin støtte om han hadde skutt et annet menneske. 

Trump går imot fake news og løgnen som blir servert i verden. Derfor er han så populær. 

 

Anonymkode: 1a387...6b5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trump er nok populær fordi han går imot det som har blitt tradisjonelt i amerikansk politikk, så fordi det er så mange som er så vanvittig imot det politiske sirkuset som ikke har kontakt med folk flest, godtar de hvem som helst, og dette har da blitt Trump. Han gjør så mye moralsk forkastelig allerede, så litt til hadde nok ikke skadet. Dersom andre populære folk som er populære pga sitt vesen hadde gjort noe moralsk forkastelig, hadde det vært verre. Dersom Trump hadde begynt å oppføre seg som dem han har gjort opprør mot, hadde nok han også tapt popularitet. Dette tror jeg altså kommer an på hva  man er populær for og om man gjør noe som ødelegger for dette imaget eller ikke. 

Anonymkode: f7231...2e5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er selvfølgelig ikke bare noe som er spesielt eller "enestående" for Donald Trunp eller amerikanske politikere altså.  

Man kan dessverre se de samme tendensene med norske politikere også. Eller med patetiske bloggere og "kjendiser" som finner på hva som helst for å generere mest mulig oppmerksomhet mot seg selv. Dumme lesere gjør ikke annet enn å sutre og klage her på Kvinneguiden. Men de fortsetter å følge med (og generere haugesvis med "klikk") til alt mulig søppel. 

Anonymkode: d2074...ae9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...