Jump to content
Sign in to follow this  
ElinX0Xpoliti

Politiet i Malmø tar å åpner dialog med gjengkriminelle med pizza.

Recommended Posts

ElinX0Xpoliti

Sverige, den humanitære supermakten, har blitt latterliggjort, etter at ultraliberal tilnærming til å bekjempe pågående narkotikagjengskriger ønsker de å invitere voldelige kriminelle til møte med politi, pårørende til ofre og påtalemyndigheter over pizza.


Malmø har et alvorlig kriminalitetsproblem. Med en befolkning på rundt 316 000, lider Sveriges tredje største by alle plagene i et moderne urbant samfunn, med en stor befolkning av innvandrere, gjenger og narkotikahandel. Hvor mange % av disse er immigranter vet vi ikke siden det er hemmelig. 

En 15 år gammel gutt ble skutt og drept i byen og en annen ble kritisk såret i helgen, bare få minutter etter at en bombe ble detonert under en bil i et annet distrikt i Malmø, ødelagt kjøretøyet og skadet andre, i det politiet mener var en avledning fra drapet, del av en pågående, narkotikarelatert gjengkrig.

Unødvendig å si at ingen har blitt arrestert.

Det jeg mener er at å gi en klem løser ikke dette inngrodde problemet. Malmø koster Sverige 5 milliarder ekstra ifra staten siden kostnader knyttet til immigrasjon, i et budsjett på 917,6 milliarder, å bruke mer penger hjelper ikke.          

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest badesangen

Løste ikke Sverige problemet med tyveri av brev og post i Rosengård med å sette ut postleveransen til gjengmedlemmer? Klassisk Sverige.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Horten Market

Sverige ligger nå i toppen internasjonalt når det gjelder antall eksplosjoner per innbygger. Henrik Häggström, senioranalytiker på Senteret for asymmetriske trusler og terrorstudier ved svenske Försvarshögskolan, sier at tilstanden i Sverige kan sammenlignes med situasjonen i Afghanistan.

Vestlige land, og i særdeleshet Sverige, har gjennom mange år fratatt stadig flere effektive virkemidler fra politi og myndigheter. Bundet på hender og føtter skal de nå møte en innvandrerbefolkning som kommer fra voldskulturer og ofte rett fra krigens slagmarker. Selv et barn kunne forutse det som nå skjer.

Danmark har innført grensekontroll mot Sverige. Det må vi også gjøre snarest. Når borgerkrigen bryter ut i Sverige - og det er det ingen oppegående mennesker som lenger betviler vil skje - så kommer vi til å oversvømmes av de samme elementene.

Fremfor alt trenger vi nå maskulinitet i samfunnet. Ut med kjerringer (av begge kjønn), feminister og sosionomer fra styre og stell, få inn ekte mannfolk som kan rydde opp i det disse har stelt i stand.

Edited by Horten Market

Share this post


Link to post
Share on other sites
julia83

Enda verre er det at unge innvandrere under 18år som regel ikke må sone i fengsel. Selv voldtekt eller alvorlig vold fører som regel bare til tilsyn, og skjelden utvisning. De lærer ganske tidlige hvor svake svenskene er.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...