Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Exit vs Wunderland

Recommended Posts

AnonymBruker

Ja jeg satt og så på reprise av wunderland i går. Før har jeg alltid ristet litt på hode av de guttene i serien og tenkt uff æsj om de som er med der. Nå har jeg sett ferdig serien exit og etter å ha sett den så jeg disse guttene i ett helt annet lys. De er fredelig og snille. Mange av de er utrolig snille mot både familien sin og vennene sine. Helt merkelig hvordan idealet av en rik suksessfull mann sol er dress kledd og kjører Porsche faktisk har endret seg. Ville mye heller hatt en mann som noen av de guttene i wunderland enn en av gutta i Exit. Hadde du spurt meg om det samme for en måneden siden hadde jeg bokstavelig ledd meg ihjel bare av tanken. Flere som forstår hva jeg mener? Jeg har selv vanket i ett miljø der mange av de exit guttene befinner seg. Det vil si jeg var en del av det miljøet mens for de var det ett sted å oppholde seg. Allikevel så ser man seg blind på penger og pene dresser selv om jeg selv så hvordan mange oppførte seg!

Anonymkode: 0ff7f...4b6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Ville absolutt valgt en av wunderlandguttene over exit gjengen 10/10 ganger. Eneste er at de ikke er så flinke til å ta vare på seg selv, men det er vel gøy med venner og bil som er det viktige for de og det er helt greit. Hadde forresten valgt det samme før jeg så begge seriene.

Anonymkode: fd286...a3c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...