Gjest ByeByeLove Skrevet 20. oktober 2019 #21 Del Skrevet 20. oktober 2019 3 hours ago, Brunhilde said: DU mener at... Igjen, DU mener at... For meg skal "ekte" kålrabistappe lages med litt mel, meierismør, kraft fra den kokte kålrabien, salt og pepper. Har jeg en skvett fløte går den glatt oppi. Den kålrabistappen du beskriver er ingenting for meg, derfor spiser jeg heller ikke pinnekjøtt på resturang, jeg må ha min egen stappe for at det skal blir et skikkelig godt måltid. Sånn er det med smak, den er forskjellig, men det ene er ikke nødvendgvis mer "ekte" enn annet. Dette har @Brunhilde kontroll på, og det er meningsløst å kverulere med en stappeautoritet av hennes format. Skriv heller ned oppskrifta hennes. Jeg bestiller naturligvis pinnekjøtt direkte fra en liten leverandør på Vestlandet. Selvfølgelig ikke røkt. Å, Vestland, Vestland! Når eg ser deg slik med fagre fjell, og fjord og tronge vik, det stig i all sin venleik stort og vilt og atter møter meg så mjukt og mildt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå