Gå til innhold

Incel bevegelsen ble laget av en feminist


Kallis92

Anbefalte innlegg

Hun styrte mye av påvirkelsen helt til hun gikk av.. Så det er en aktiv venstre bevegelse laget av venstre folk... Ergo ikke høyre konservative folk. Fordi de vil fungere mer på å finne praktiske løsninger, og ikke skylde mentale problemer på samfunnet

Bare sier.. Noe med mentalt venstre mentaliteten i USA.. Litt morsomt at det er oftest de som har de mentale problemene :P

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-45284455

Nearly 15 years later, Alana was in a bookshop reading a feminist magazine when she saw a small story about a man named Elliot Rodger.

"I've asked myself, 'Should I feel guilty?' Friends have reassured me that no, I did my best back in 1997 to create a healthy and positive movement."

 

Lol. Får meg til å tenke på denne parodien av Onion News. Uansett, ikke fan av sosial manipulasjon. Men her : D

4:02

 

 

Endret av Kallis92
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Virker som du mangler en del grunnleggende informasjon om bevegelsen. Hun forlot bevegelsen og la hele greiene bak seg nettopp av den grunn at den ble oversvømt av mannsjåvinister. Hun ønsket et rolig og imøtekommende forum for folk som ikke fikk seg noe, men da (høyreekstemevridde) kvinnehatere overtok hele bevegelsen frasa hun seg ansvaret for hva den hadde utviklet seg til å bli. Den er altså, ut ifra de aller fleste definisjoner, ikke en venstrebevegelse.

Hva mener du med at de vil "fungere mer på å finne praktiske løsninger"? Skjønner ikke språket ditt. Hvis det er konservative høyreamerikanere du sikter til, i denne bevegelsen, er vel få av dem opptatt av å finne praktiske løsninger på problemene sine? Se på forum hvor disse folkene ferdes, se på alle medieoppslag om dem. Altså, for all del, massedrap er jo en veldig praktisk tilnærming, men særlig mye mer enn det er det vel ikke?

Og mental helse... kompis, les deg opp. Tror du mennesker eksisterer i et vakuum? Tror du mental helse utvikler seg uavhengig av samfunnet rundt en? TBH, det synes jeg er en litt naiv tilnærming. Kanskje folk på den amerikanske venstresiden identifiserer seg mer med definisjoner på mentale helseproblem, kanskje de også er overrepresenterte i faktiske diagnoser av mentale helseproblem, men betyr det at de by default må ta ansvar for incel-kultur? Umulig kjedereaksjon å skulle forsvare, eller i det hele tatt å forstå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Incelkulturen er en kreftsvulst for samfunnet

Endret av Kågebruker
Manglet en
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutter siden, Shai said:

Hun forlot bevegelsen og la hele greiene bak seg nettopp av den grunn at den ble oversvømt av mannsjåvinister.

Nei, hun forlot den lenge før de misogyne galningene overtok. Her er en litt fyldigere artikkel:

https://www.theguardian.com/world/2018/apr/25/woman-who-invented-incel-movement-interview-toronto-attack

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du lagde en tråd om incels i går gjorde du ikke?

Jeg er ganske sikker på at du lagde en ganske lik tråd som denne hvor du argumenterte for at incels var "venstre folk". Hvorfor lager du to tråder om det samme?

Endret av Chiyo
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...