Gå til innhold

Jeg skal snart ha sex, har datet ei jente 3 ganger og føler sex kan skje allerede på neste date. Problemet er bare at jeg er litt nervøs for


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg skal nok snart ha sex for første gang, har møtt ei jente 3 ganger nå, og på neste date kan det hende vi har sex, føler litt på det. Vi klemte hverandre mye mer og var mye nærmere hverandre eller mer intimt enn de 2 første gangene og det virker som ho liker meg og jeg liker selvsagt ho. Jeg er bare litt stresset da dette blir første gang for meg, hvordan starter det liksom? Hva skal jeg starte med å gjøre om dere forstår? 

Lurer litt på hvordan jeg kommer til å reagere når ho får sett meg naken, ho blir da første jente som ser meg naken. Er litt stresset, jeg har heller aldri vært med ei naken jente og er redd det skal bli pinlig og at jeg skal drite meg ut eller gjøre noe dumt. Jeg har ikke spurt ho om ho har hatt sex før men tror nok egentlig ikke det, så kanskhe det blir første gangen for oss begge. 

Hvordan kan jeg se om ho vil eller er klar til sex? Er det noe spesielt jeg skal se etter av tegn ho da gjør? Jeg vil på ingen måte gjøre noe så ho føler press eller at ho tror jeg er en sexgal gutt, så vil egentlig at ho skal ta det første steget. 

Er ellers greit fornøyd med min kropp, så det er ikke der det stopper, det er bare det at det er helt nytt og at jeg aldri har vært naken med noen på en slik måte før. Jeg er 17 år mens ho er 16

Unnskyld for dumme spørsmål, men jeg er litt stresset og vil ikke dumme meg ut. 

 

Anonymkode: 5d343...8d3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Beklagerndumme spørsmål, skjønner at ingen vil svare

Anonymkode: 5d343...8d3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom nær "n" istedenfor mellomrom tasten

Anonymkode: 5d343...8d3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta det som det kommer du:) 

ikke stress, prøv deg forsiktig frem og spørr og det er greit underveis, ikke peis på om du skjønner. Jenter som er jomfru kan kanskje få vondt første gangen og da må dere ta det rolig :) 

dette kommer til å gå fint. Er dere begge klare og glade i hverandre kommer det til å bli fint uansett. Vanlig sex er ikke som porno, det er viktig å tenke på:)- det er to som viser at man er glad i hverandre.

så vil teknikker og utforskninger komme etterhvert som dere blir trygge på hverandre 

Anonymkode: 5213a...56e

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slapp av! Det er det viktigste 😊

Vil anbefale å vente!

Ikke overtenk! Da blir du stresset og ufokusert. Ta det med ro og nyt! Det vil gå naturlig av seg selv...

Husk kondom!!

MEN dere er veldig unge!! Dere har ikke dårlig tid! Bruk sommeren til å kose dere og gjøre ting sammen. Bli godt kjent! Bli skikkelig trygge på hverandre. Vær sikker på at begge er forelsket og at begge vil det samme! Da kommer sex naturlig etterhvert.

Anonymkode: a75f4...b7a

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Go with the flow. Det som skjer, det skjer. Sex er et samspill mellom to personer, og veldig situasjonsbetinget. Det finnes liksom ingen oppskrift på hva du skal gjøre. Vær oppmerksom på hvordan den andre reagerer, og alt vil flyte av seg selv. 

Ps: Den første gangen kan ofte være en klønete affære, så ikke mist motet om ting ikke gikk som du hadde forventet deg. 

Endret av HalldirV2
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Familytree

Slapp av😊 Alt vil være bra. Remember to use condom and take your time, you are really young. Humans have been doing this since thousand years. And it's normal to feel nervous. It's probably her first time too so you will be both unpatient but take it easy, the best way to start is to 0repare your mind that it is about to happen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fint å starte med kyssing både på munn og nakke mens dere føler dere frem med hendene. Om du er usikker på om hun vil gå lenger, spør du henne. Ta dere tid og se hva som skjer. Det er viktig å beskytte seg, så kjøp kondomer i tilfelle noe vil skje. Kanskje du kan øve litt på å ta på kondom på egenhånd først. 

Det meste går av seg selv😊

Anonymkode: a44ff...213

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen i klubben av millioner, for ikke å si milliarder, som har følt som deg.

Anonymkode: 3cf60...096

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...