Gå til innhold

UFO-krasjen i Roswell, og nye interessante detaljer. Konspirasjon eller ei.


Anbefalte innlegg

Fra flere hold sies det at Stalin, og det tidligere Sovjet, fikk operert folk med downs syndrom bla. for å få dem til å se ut som romvesener. Stalin fikk også bygget fartøy som lignet på flyvende tallerkener, som da ble droppet fra sovjetiske fly som tok seg innover USA. Disse flyvende tallerkene var bare liksom UFO'er og virket heller ikke. De menneskene som var operert med kirurgiske inngrep, var plassert i disse UFO'ene som ble sluppet over USA.

Det blir også sagt at USA også begynte å operere handikappede, og kopiere den samme taktikken som Stalin.

Under følger en video, som diskuterer dette, for dem som er interessert.

 

Endret av TrekStar
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

  • 1 måned senere...

Høres ut som en av de andre plausible bortforklaringer om emnet. Ufo-hendelsen i Roswell var nok i virkeligheten et problem for amerikanske myndigheter hvor krashet var en skinnmanøver fra rommet. Amerikanerne sprengte atomvåpen i området, noe de utenomjordiske tok strengt avstand i fra. Gjorde dette stuntet for å få en informent innenfor for å kunne påvirke amerikanerne til å slutte med dette skadelige som de visstnok ikke skjønte konsekvensene av, og fortsatt ikke gjør. Myndighetene går fortsatt ikke ut med sannheten om Ufo`enes aktivitet rundt atomteknologi. Ting tyder på at de fremmede saboterer og uskadeliggjør atomvåpen i stor stil - som selvfølgelig blir sensurert fra offentligheten. Atomvåpenmakter vil ikke vite at andre tror at de er blitt ufarlige, vet du..... (Stormaktsspillet)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 25.8.2019 den 9.10, PKV skrev:

Ting tyder på at de fremmede saboterer og uskadeliggjør atomvåpen i stor stil - som selvfølgelig blir sensurert fra offentligheten.

Men du vet dette... Hvilke "ting" tyder på dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...