Gå til innhold

Hva er deres favorittmåltid damer?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

På 16.7.2019 den 16.13, Puff skrev:

Har to som går igjen:

Medium stekt biff med bakt potet, bernaise og stekte grønnsaker.

Indisk smørkylling med naan. 

Disse er helt likestilt for min del.

Stekt biff er gode saker.

Anonymkode: 69930...b2f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Erter, kjøtt og flesk

Flesk og dupp

Anonymkode: 85ea2...7a8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 år senere...
K.B. skrev (På 14.7.2019 den 15.57):

Trist og grå indrefilet,for en sløsing av fint kjøtt :(

Hvordan tilbereder du indrefilet da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

exictence skrev (7 timer siden):

Hvordan tilbereder du indrefilet da?

Indrefilet er det møreste kjøttet på dyret og en korrekt indrefilet er stykket opp i 3 deler. 

- Filet mignon, den spisse delen i enden.     

  - Filet hodet, den tykke delen øverst.           

  - Chateaubriand - midtstykket.

Fjern slintrer og fett, stykk fileten som nevnt over. Så har du valget om å helsteke stykket eller steke biffene individuelt. Lager du individuelle biffer, sørg for at de har litt høyde, så det blir et stort område i biffen som har en jevn kjernetemperatur. Det siste du vil er å stykke biffen, for så å steke den i ovnen som du gjorde og ende opp med et grått kjøttstykke. Du må brune kjøttet, så du får karamellisert overflatene, på kjøkkenspråk kalt Maillardreaksjon. Om du velger å bruke olje, smør eller en kombinasjon av begge deler, gjerne ispedd et fedd hvitløk og en kvist timian sånn at stekefettet får litt smak, øs over jevnlig og Stek biffene 60/40 velg den peneste siden som den du presenterer for gjesten. Bruker du grill eller grillpanne, så lag fine kryssmønster, man spiser med øynene også..

IMG_20211224_202425.jpg

Endret av K.B.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dim sum og japanske deleretter er det absolutt beste jeg vet🥰

Reker, avokado, brød, sitron majones☺️

Men liker og lasagne, gryteretter, pizza og saftige burgere. 
 

Og godt brød med pålegg.

Anonymkode: 280ca...e18

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kokte grillpølser. 

Anonymkode: f4c78...7d7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

K.B. skrev (16 minutter siden):

Indrefilet er det møreste kjøttet på dyret og en korrekt indrefilet er stykket opp i 3 deler. 

- Filet mignon, den spisse delen i enden.     

  - Filet hodet, den tykke delen øverst.           

  - Chateaubriand - midtstykket.

Fjern slintrer og fett, stykk fileten som nevnt over. Så har du valget om å helsteke stykket eller steke biffene individuelt. Lager du individuelle biffer, sørg for at de har litt høyde, så det blir et stort område i biffen som har en jevn kjernetemperatur. Det siste du vil er å stykke biffen, for så å steke den i ovnen som du gjorde og ende opp med et grått kjøttstykke. Du må brune kjøttet, så du får karamellisert overflatene, på kjøkkenspråk kalt Maillardreaksjon. Om du velger å bruke olje, smør eller en kombinasjon av begge deler, gjerne ispedd et fedd hvitløk og en kvist timian sånn at stekefettet får litt smak, øs over jevnlig og Stek biffene 60/40 velg den peneste siden som den du presenterer for gjesten. Bruker du grill eller grillpanne, så lag fine kryssmønster, man spiser med øynene også..

IMG_20211224_202425.jpg

Tusen takk for nydelig måte å tilberede på

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ute, en skikkelig, italiensk pizza med enkelt fyll sånn at man kjenner smaken av god bunn og saus. Hjemme, kylling med gnocchi, pesto og stekte grønnsaker, pita med godt fyll eller hjemmelagde kjøttboller i frikassesaus, med potet, gulrot og brokkoli til 🍽️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Napolitansk pizza med Nduja 😍

Anonymkode: cb17b...68d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svinekjøtt med potetbåter og hjemmelaget fløtesaus, med grønnsaker. 

Cæsarsalat med brød og smør

 

Anonymkode: 4e4af...a6a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sushi og Dal Makhani. 

Anonymkode: 374d7...360

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Hjemmelaget pizza

- Vegetarlasagnen fra Trine's matblogg

- Sheperd's pie m/kjøttdeig (rema 1000 sin oppskrift)

- Røkt torsk m/ poteter og stuing 🤤

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dirty ramen med tofu og shitakesopp 

Anonymkode: 2e074...109

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En stor, tykk biff. Medium rare. Pluss en god saus. Ingen grønnsaker.

Anonymkode: 5e114...0d3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...