AnonymBruker Skrevet 19. juli 2019 #41 Del Skrevet 19. juli 2019 På 16.7.2019 den 16.13, Puff skrev: Har to som går igjen: Medium stekt biff med bakt potet, bernaise og stekte grønnsaker. Indisk smørkylling med naan. Disse er helt likestilt for min del. Stekt biff er gode saker. Anonymkode: 69930...b2f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2019 #42 Del Skrevet 19. juli 2019 Erter, kjøtt og flesk Flesk og dupp Anonymkode: 85ea2...7a8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 24. mars #43 Del Skrevet 24. mars K.B. skrev (På 14.7.2019 den 15.57): Trist og grå indrefilet,for en sløsing av fint kjøtt Hvordan tilbereder du indrefilet da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CrazyCatLady2500 Skrevet 24. mars #44 Del Skrevet 24. mars Sushi! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
K.B. Skrevet 24. mars #45 Del Skrevet 24. mars (endret) exictence skrev (7 timer siden): Hvordan tilbereder du indrefilet da? Indrefilet er det møreste kjøttet på dyret og en korrekt indrefilet er stykket opp i 3 deler. - Filet mignon, den spisse delen i enden. - Filet hodet, den tykke delen øverst. - Chateaubriand - midtstykket. Fjern slintrer og fett, stykk fileten som nevnt over. Så har du valget om å helsteke stykket eller steke biffene individuelt. Lager du individuelle biffer, sørg for at de har litt høyde, så det blir et stort område i biffen som har en jevn kjernetemperatur. Det siste du vil er å stykke biffen, for så å steke den i ovnen som du gjorde og ende opp med et grått kjøttstykke. Du må brune kjøttet, så du får karamellisert overflatene, på kjøkkenspråk kalt Maillardreaksjon. Om du velger å bruke olje, smør eller en kombinasjon av begge deler, gjerne ispedd et fedd hvitløk og en kvist timian sånn at stekefettet får litt smak, øs over jevnlig og Stek biffene 60/40 velg den peneste siden som den du presenterer for gjesten. Bruker du grill eller grillpanne, så lag fine kryssmønster, man spiser med øynene også.. Endret 24. mars av K.B. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars #46 Del Skrevet 24. mars Dim sum og japanske deleretter er det absolutt beste jeg vet🥰 Reker, avokado, brød, sitron majones☺️ Men liker og lasagne, gryteretter, pizza og saftige burgere. Og godt brød med pålegg. Anonymkode: 280ca...e18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars #47 Del Skrevet 24. mars Kokte grillpølser. Anonymkode: f4c78...7d7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 24. mars #48 Del Skrevet 24. mars K.B. skrev (16 minutter siden): Indrefilet er det møreste kjøttet på dyret og en korrekt indrefilet er stykket opp i 3 deler. - Filet mignon, den spisse delen i enden. - Filet hodet, den tykke delen øverst. - Chateaubriand - midtstykket. Fjern slintrer og fett, stykk fileten som nevnt over. Så har du valget om å helsteke stykket eller steke biffene individuelt. Lager du individuelle biffer, sørg for at de har litt høyde, så det blir et stort område i biffen som har en jevn kjernetemperatur. Det siste du vil er å stykke biffen, for så å steke den i ovnen som du gjorde og ende opp med et grått kjøttstykke. Du må brune kjøttet, så du får karamellisert overflatene, på kjøkkenspråk kalt Maillardreaksjon. Om du velger å bruke olje, smør eller en kombinasjon av begge deler, gjerne ispedd et fedd hvitløk og en kvist timian sånn at stekefettet får litt smak, øs over jevnlig og Stek biffene 60/40 velg den peneste siden som den du presenterer for gjesten. Bruker du grill eller grillpanne, så lag fine kryssmønster, man spiser med øynene også.. Tusen takk for nydelig måte å tilberede på Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sneips Skrevet 24. mars #49 Del Skrevet 24. mars Ute, en skikkelig, italiensk pizza med enkelt fyll sånn at man kjenner smaken av god bunn og saus. Hjemme, kylling med gnocchi, pesto og stekte grønnsaker, pita med godt fyll eller hjemmelagde kjøttboller i frikassesaus, med potet, gulrot og brokkoli til 🍽️ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars #50 Del Skrevet 24. mars Napolitansk pizza med Nduja 😍 Anonymkode: cb17b...68d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars #51 Del Skrevet 24. mars Svinekjøtt med potetbåter og hjemmelaget fløtesaus, med grønnsaker. Cæsarsalat med brød og smør Anonymkode: 4e4af...a6a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars #52 Del Skrevet 24. mars Sushi og Dal Makhani. Anonymkode: 374d7...360 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 24. mars #53 Del Skrevet 24. mars - Hjemmelaget pizza - Vegetarlasagnen fra Trine's matblogg - Sheperd's pie m/kjøttdeig (rema 1000 sin oppskrift) - Røkt torsk m/ poteter og stuing 🤤 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars #54 Del Skrevet 24. mars Dirty ramen med tofu og shitakesopp Anonymkode: 2e074...109 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars #55 Del Skrevet 25. mars En stor, tykk biff. Medium rare. Pluss en god saus. Ingen grønnsaker. Anonymkode: 5e114...0d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå