AnonymBruker Skrevet 4. juli 2019 #61 Del Skrevet 4. juli 2019 2 timer siden, FrankDrebin skrev: Jeg var også veldig glad i rød fisk, fra jeg var barn til for inntil 5-6 år siden, da var det plutselig bråstopp. Jeg er fortsatt glad i røkelaks, rå laks og røkt ørret, men er noen av delene kokt, stekt, bakt eller grillet, da sliter jeg med å få det ned. Samme her! Jeg elsket rød fisk i barndommen. Nå klarer jeg ikke lukten av den engang. Må jeg spise kokt/stekt laks, så vokser det i munnen på meg. Smaker mugg på en måte, eller «innestengt» som jeg bruker forklare det. Som å spise et soverom som ikke har blitt luftet, hehe! Jeg er nok ikke allergisk som TS, men heldigvis har jeg en mild intoleranse for fettet i rød fisk, så jeg bruker det for alt det er verdt! Anonymkode: 0fac8...162 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. juli 2019 #62 Del Skrevet 4. juli 2019 Sjokoladepålegg, Honni Korn, Lungemos, vanlige kjøttpølser. Anonymkode: e33a8...d13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irja Skrevet 4. juli 2019 #63 Del Skrevet 4. juli 2019 Ketchup, pølse og leverpostei Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. juli 2019 #64 Del Skrevet 4. juli 2019 Blodpølse Anonymkode: 1b9e8...f73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
popstar Skrevet 4. juli 2019 #65 Del Skrevet 4. juli 2019 Kaviar og koteletter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ullvott Skrevet 4. juli 2019 #66 Del Skrevet 4. juli 2019 Sjokade her også! (Nugatti, derimot, er fremdeles smaskens. ) Dessuten likte jeg å drikke veldig sterkt blandet saft, og å spise enda sterkere blandet hjemmelaget saftis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonymus Notarius Skrevet 4. juli 2019 #67 Del Skrevet 4. juli 2019 3 timer siden, FrankDrebin skrev: Jeg var også veldig glad i rød fisk, fra jeg var barn til for inntil 5-6 år siden, da var det plutselig bråstopp. Jeg er fortsatt glad i røkelaks, rå laks og røkt ørret, men er noen av delene kokt, stekt, bakt eller grillet, da sliter jeg med å få det ned. Jeg liker så og si alle former for kald fisk/sjømat (røykelaks, gravlaks, rå laks/sushi, loff med reker, makrell i tomat, tunfisk etc.), men er lite begeistra for kokt/stekt/bakt fisk. Det blir så mye mer "fiskete" i siste tilfelle... Når det er kaldt, smaker det mye bedre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 4. juli 2019 #68 Del Skrevet 4. juli 2019 Det eneste jeg kan komme på at jeg syntes var digg i barndommen, som jeg unngår nå: Rosiner. Har ikke smakt lungemos på ørten år. Tror det hadde gått ned om jeg fokuserte på smaken og ikke hva det er laget av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elaine Marley Skrevet 4. juli 2019 #69 Del Skrevet 4. juli 2019 Kom på en ting til og dette er typisk at man elsker som barn. Sukker Jeg elsket frokostblandinger proppet med sukker. Coco pops, honnicorn, corn flakes drysset med og sukker. Drakk jeg te hadde jeg gjerne flere skjeer med sukker oppi og det var tilslutt en sukkersørpe på bunnen Jeg er fortsatt glad i søte ting, men klarer meg med mye mindre søting i teen og frokostblandingen er lenger omtrent rent sukker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin Skrevet 4. juli 2019 #70 Del Skrevet 4. juli 2019 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Samme her! Jeg elsket rød fisk i barndommen. Nå klarer jeg ikke lukten av den engang. Må jeg spise kokt/stekt laks, så vokser det i munnen på meg. Smaker mugg på en måte, eller «innestengt» som jeg bruker forklare det. Som å spise et soverom som ikke har blitt luftet, hehe! Jeg er nok ikke allergisk som TS, men heldigvis har jeg en mild intoleranse for fettet i rød fisk, så jeg bruker det for alt det er verdt! Anonymkode: 0fac8...162 Det vokser i munnen helt klart, om jeg er på middagsbesøk og det viser seg at det er laks eller ørret som er kokt, stekt e.l., tar jeg bittesmå biter for syns skyld, og masse tilbehør. xD 2 timer siden, Anonymus Notarius skrev: Jeg liker så og si alle former for kald fisk/sjømat (røykelaks, gravlaks, rå laks/sushi, loff med reker, makrell i tomat, tunfisk etc.), men er lite begeistra for kokt/stekt/bakt fisk. Det blir så mye mer "fiskete" i siste tilfelle... Når det er kaldt, smaker det mye bedre. Jeg synes det meste av hvit fisk er godt når det er kokt, og makrellen er god når den er stekt, men rødfisken må være røkt eller rå for at jeg skal ha noen glede av det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2019 #71 Del Skrevet 5. juli 2019 Alle former for godteri, banan, gratenger og kaker. Anonymkode: 55297...769 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2019 #72 Del Skrevet 5. juli 2019 Husker jeg som barn ikke taklet saftig kylling. Skulle helst være tørr med sprøtt skinn Litt motsatt nå, kan du si 😅 Ellers elsket jeg havregryn med melk og MASSE sukker på. Kan ikke tenke meg noe verre i dag. Anonymkode: 7893e...efe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 5. juli 2019 #73 Del Skrevet 5. juli 2019 Som barn kunne jeg ha solgt min bestemor for brunost. I dag kan bestemor jage meg langt bort med brunost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2019 #74 Del Skrevet 5. juli 2019 Kaviar Anonymkode: fceef...091 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2019 #75 Del Skrevet 6. juli 2019 Gelé! Anonymkode: 3fabe...fe9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bopera Skrevet 6. juli 2019 #76 Del Skrevet 6. juli 2019 22 minutter siden, Pjolterbeist skrev: Som barn kunne jeg ha solgt min bestemor for brunost. I dag kan bestemor jage meg langt bort med brunost. Jeg kunne solgt bestemoren min nå, for jeg elsker brunost, men fant ut for et par år siden at jeg er allergisk mot melkefett. Ingen brunost på meg...trist. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 6. juli 2019 #77 Del Skrevet 6. juli 2019 2 minutter siden, bopera said: Jeg kunne solgt bestemoren min nå, for jeg elsker brunost, men fant ut for et par år siden at jeg er allergisk mot melkefett. Ingen brunost på meg...trist. Jeg reagerer på jordbær og rabarbra - som typisk nok er noe av det beste jeg vet. Det er fanden meg umulig å vinne i dette livet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2019 #78 Del Skrevet 15. juli 2019 Kaviar! Elsket kaviar som barn. Men fatter ikke hvorfor, som voksen... Anonymkode: 7105b...a0b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest middagshøyden Skrevet 16. juli 2019 #79 Del Skrevet 16. juli 2019 (endret) .. Endret 19. mars 2020 av middagshøyden Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Salka Skrevet 16. juli 2019 #80 Del Skrevet 16. juli 2019 (endret) På 3.7.2019 den 23.08, Elaine Marley skrev: Tørre Mr. Lee nudler. Spiste det som snacks og drysset krydderet over Det gjorde vi også! forstå det den som kan Andre ting: Spaghetti ala capri Spaghetti Rimini Grændis Leverpostei Brunost Danskepølse Knekkebrød med bare smør på Frokostblandinger som honni corn, cornflakes, frosties osv Servelat Italiensk salat Tyggis Pølse med brød eller lompe Middagspølser Mc Donalds burger Endret 16. juli 2019 av Salka Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå