Gå til innhold

Sensur og undertrykking av ytringer - Er vi på vei til et totalitært samfunn?


Anonym27

Anbefalte innlegg

Facebook, Google/youtube, land som Storbritannia, Tyskland, organisasjoner som EU og selv norske plattformer som kvinneguiden er inne i en omstillingsprosess bort fra det frie ordskifte. Der alle vil bli sensurert og undertrykt, der meninger og ytringer vil bli sensurert om det går i mot de mektiges bestemmelser.

I følge grunnloven har vi i utgangspunktet yttringsfrihet, for samfunnets og nasjonens beste. Sterke krefter ønsker ikke at folk skal ha en slik frihet. Derfor lager de lover som begrenser friheten folk har til å danne egne meninger og diskutere med hverandre. Det er de mektige som skal bestemme hva vi skal tenke, føle og mene. 

Derfor blir all diskusjon som peker på negative aspekter med hellige prosjekter som innvansring, pride, homoseksualitet, det kontinuerlige arbeidet med å bedre kvinners stilling selv om de alt har det bedre, co2 hysteriet, spedbarnsdrap/abort osv. kneblet og slettet. 

Ingen skal få lov til å uttrykke seg mot sisse hellige ideologiene og meningene. Ikke en gang diskutere respektfult. De er blitt dogma som blir beskyttet med alle statens midler.

Akkurat som kommunismen, fascismen og andre totalitære ideologier ble.

Endret av Anonym27
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Synes det også er ganske skremmende at hovedstrømsmedia bruker ytringsfriheten som argument for å sensurere. For dersom folk diskuterer disse temaene respektfult, så vil ikke enkelte "tørre" å ytre seg. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns isolert det er bra at man sabler ned folk som har avvikende meninger om homoseksualitet, CO2-hysteriet, abort osv.

Problemet for meg er de negative effektene av forskjellige former for sensur, og at man ikke får de positive effektene isolert.

Tap av jobb for en som uttrykker seg politisk koster samfunnet penger. Folk har en tendens til å overse at også drittsekker bidrar til samfunnet, og at det koster å ta hevn på folk vi ikke liker.

Tilpasning av offentlige ytelser og tjenester, brukervennlighet, velferdsnett og sikkerhet er ikke underlagt markedsmekanismer. De bestemmes byråkratisk og demokratisk. Når man i mindre grad kan diskutere grunnlaget, grunnfjellet for tjenestene uten å risikere represalier, så får man byråkratisk diktatur. F.eks så vil det være vanskeligere å ha motforestillinger mot eksempelvis utgifter til pride, på bakgrunn at man risikere å få stempel som homofiendtlig, selv om man ikke skulle ha aversjoner mot homofili eller homofile overhodet.

Det er to elementer her. Det ene er mainstream-holdningene i seg selv. Selv om mainstream-holdningene og de politisk korrekte holdningene i utgangspunktet representerer en bra utvikling for mennesker som helhet, så blir en holdningsmonokultur en risiko for avvikende holdninger. Det samme gjelder humor. Forskning på humor viser at intelligente mennesker oftere liker svart humor, men så har man også svært mange som er veldig kritisk til svart humor. Det betyr at man kan miste jobben for svart humor. Man kan miste jobben pga musikk (se på King Skurk One og hvordan han mistet jobben som tilkallingsvakt i barnevernet pga Bængshot). Dette koster samfunnet penger, det koster individer helsa, og slik intoleranse er ikke altså bare et gode.

Element nr to er at arbeidsgivere har større innsyn i holdninger via facebook og annen sosial media. Det betyr at man i større grad overvåkes, og sables ned for avvikende holdninger.

Resultatet er et pseudo-frivillig semi-totalitært overvåkningssamfunn.

Endret av Drittsekk
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skremmende utvikling, og sammenlignbart med land vi gjerne ikke vil sammenlignes med. Her skal du det som er politisk korrekt tillates. Utrolige at det får skje i så stor grad i Norge. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...