Gå til innhold

Kvæfjordkake- skal den være så klissete?


Zelda_

Anbefalte innlegg

Jeg har prøvd meg på denne for første gang i dag og er usikker.

marengsen er knasende og fin men har falt litt sammen. Greit nok.

men bunnen er litt klissete, nærmest halvseig.

prøvde å steke litt lenger men tør ikke steke mer nå siden mandlene og marengstoppen ikke ser ut til å tåle mer før det blir brent.

vil bunnen bli mindre klissete når alt er helt avkjølt?

Smaken var jo bra, så er ikke totalt mislykket 😜

24BC735F-1297-48A7-BD87-C0F6397B8119.jpeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er litt usikker på hvor klissete kvæfjordkake skal være (har aldri laget det selv og husker ikke sist jeg ble servert det)

Men kan du sette den nederst i ovnen og kun steke på undervarme på slutten? Da slipper du at det blir brent på toppen og bunnen blir stekt litt mer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist jeg fikk servert den kaka, var den ikke klissete.

Anonymkode: 47225...ed9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hm.

nå har jeg stekt og og etterstekt en gang til, og nå er den nesten avkjølt men fremdeles litt seig i bunnen.

går det an å ettersteke enda en gang igjen? 

Heh. Må flire litt av meg selv. Jeg vet jo T ovnen min er litt treg men tør ikke stole på den likevel.  Er det mulig..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker den best når den er litt klissete/seig😍

Anonymkode: 273db...3f2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bunnen min blir alltid litt seig, men ikke rå. Bare deilig og småseig 😁

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...