Jump to content
AnonymBruker

Flaut at jeg ikke kommer

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg har aldri fått orgasme ved sex. Kun alene. Jeg kan ikke forestille meg at det går, det krever for mye "presisjon" selv alene. Selv om jeg har onanert daglig siden ungdomsskolen og kommet hver gang. Ofte flere ganger.

Sammen med noen er jeg langt fra å komme. Det kan imidlertid være sykt godt, utrolig deilig, men ikke orgasme. Uforutsigbarheten gjør det umulig ved forplay, og når vi har sex "ødelegger" følelsen av noe inni meg for muligheten til å få orgasme på utsiden.

For meg er det ikke noe problem, men jeg merker at det plager han jeg ligger med. Hver gang vi har sex har vi ganske (unødvendig) langt forplay. Han forsøker å fingre meg på alle måter, og jeg merker at han gjør det til han blir utslitt i fingrene. Jeg merker også skuffelsen. Det er derfor alltid jeg som tar initiativ til at forplay skal gå til sex. Han gir ikke opp, men det blir rett og slett flaut for oss begge å ligge der. 

Jeg tør ikke snakke om det, og han kommer ikke til å ta det opp.

 

Syntes presset på kvinnelig orgasme har blitt så stort.

 

Erfaringer? 

Anonymkode: 8b91c...956

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Elizabeth89

Det virker som du har en flott kjæreste. Men det er viktig at dere prater sammen. Fortell han hvordan du onanerer. Å få orgasme sammen, la han hjelpe deg. Onaner sammen. Dere må heller ikke stresse for mye rundt det, for da kan det bli vanskelig. Du er ikke alene, det er noen som aldri får orgasme, det gjør jo du🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

For din egen del vil jeg anbefale deg å tørre.

'Du, jeg setter stor pris på innsatsen din, men jeg er skitvanskelig å få til å komme. Det må gjøres akkurat helt riktig, og det er såpass krevende at jeg knapt klarer å få orgasme på egenhånd. Sexen med deg er helt super, og jeg savner ingenting selv om jeg ikke får orgasme.' 

Anonymkode: 2364a...e3a

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Onaner sammen, det er så spesielt å se når kvinner gjør d selv. Kanskje han da ser hvordan du gjør det og kan prøve på deg etterpå?

Anonymkode: 9eace...fbc

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Ta mot til deg og snakk med ham! Det er nok verre for ham med denne usikkerheten om han gjør noe "feil".

I tillegg råder jeg deg til å bruke mer variasjon når du onanerer selv. Prøv om du kan få orgasme på flere måter alene. Ikke venn det til at ting må skje KUN på en bestemt måte. Kanskje eksperimenter med leketøy. 

Anonymkode: 19330...2bc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kvelertak
Posted (edited)

Ikke stress. Det blir vanskeligere for deg da, og det er viktig å snakke sammen selv om det et vanskelig. Finn ut av ting sammen. Hva får deg mest tent? Hva får deg til å komme alene? Å husk det er ingen tvang å komme under sex og ikke noe å være flau for. Går det ikke så går det ikke. En partner må godta det, og det tror jeg de fleste gjør. Så bare slapp av. Jeg hadde godtatt det hvis partneren ikke hadde kommet. Sexen er jo deilig for begge to likevel. Bare ikke stress.

Edited by Kvelertak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...