Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Amazon Prime og Chromecast

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg har to ikke-smarte TV'er med hver sin Chromecast. Det funker gull å caste fra mobilen (Sony Xperia XZ2) med HBO, Netflix, Canal Digital, NRK og Viaplay, men Amazon Prime har ikke innebygd støtte for Chromecast. Derfor må jeg bruke Chrome og caste nettleser (på PC) eller hele skjermen (på mobil), men begge løsninger gir problemer. 

  • Caster jeg fra mobilen til TV'en på stua får jeg elendig lyd. 
  • Caster jeg fra mobilen til TV'en på soverommet får jeg dårlig (men likevel brukbar) lyd, men ikke noe bilde når selve filmen starter. Jeg ser alle menyer, play og pause etc., men selve filmen er svart på TV'en selv om den kjører på mobilskjermen.
  • Strømmer jeg fra laptop (Asus Zenbook UX410U) får jeg bra lyd og bilde, men laptopen oppfatter ikke strømmingen som "aktivitet" og bestemmer seg litt for ofte for å begynne med diverse ressurskrevende bakgrunnsoppgaver som gir hakkete lyd og bilde helt til jeg "vekker" PC'en ved å flytte rundt på markøren. 

Noen som har glupe forslag til løsning? Det beste hadde vært å få casting fra mobilen til å funke, men å fikse innstillingene på PC'en så streaming regnes som aktivitet hadde også vært til stor hjelp, og dette er kanskje enklest å få til. 

Anonymkode: 9c877...8a8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...