Jump to content
AnonymBruker

Misfornøyd med frisørtimen - klage?

Recommended Posts

AnonymBruker

Jessda, som overskriften sier men er ikke misfornøyd med alt.

Svei av over 2 K hos frisøren for et par dager siden. Klippet litt - fornøyd med sveisen! Stripe-bleket håret mitt før de la i en ny farge. Ønsket å gå fra mørke-mørkebrunt til litt lysere brun. En slags balayage hvor jeg ville ha det lysere ned mot tuppene. Ikke time hos min faste frisør..

Ble forsåvidt fornøyd med fargen, ble litt lysere enn tenkt... Men stripene ble ikke helt bra 😣 Var nok ikke alt av håret under som fikk mye av fargen på seg når håret skulle farges tilslutt og dermed 5-6 "stripelengder" som ble vesentlig mye lysere og gulere enn de andre pga dette! Ser så rart ut og irriterer meg. Bare disse lengdene fikk samme farge som de andre hadde jeg vært fornøyd... What to do? Har jo brukt mye penger...

Anonymkode: 7b10f...786

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

wintergirl

Klag. Ikke lett for alle, men du kan si ifra på en hyggelig og saklig måte. Kanskje hun fikser det på nytt for deg, gratis

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Det er helt i orden å klage dersom du ikke er fornøyd. Og helt forstålig når du har brukt så masse penger, det er veldig kjipt. Kanskje du kan få en annen frisør til å se over arbeidet også. Du taper ingenting på å klage ihvertfall. Kanskje får du en ny behandling gratis eller pengene tilbake.

Anonymkode: e720e...010

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Nå er ikke jeg fagkvinne, men dette høres ut som noe som kan fikses? Jeg opplevde engang en «lekkasje» under striping som gjorde at jeg fikk en stor, gul flekk i håret, og det fikset frisøren min på null komma niks. 

Si i fra og gi de en sjanse til å fikse opp i det☺️

Anonymkode: cc809...be6

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Frisørene sier at det er bedre at du kommer tilbake slik at du får fikset det, enn at du går rundt og klager. De har jo et rykte å ta vare på. Gå tilbake og forklar saken. Jeg er sikker på at de retter opp.

Anonymkode: 50cda...215

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...