Jump to content
SaraVictoria

Primolut før ivf, negativ innvirkning?

Recommended Posts

SaraVictoria

Jeg tenkte å utsette mensen litt pga mye som skjer i livet akkurat nå. Huskjøp, begravelse og hele pakka... Jeg ønsker å utsette mensen 3-4 dager med primolut for å utsette oppstartsdato med sprøyter (ivf) og lurer litt på om primoluten vil ha negativ innvirkning på stimuleringen min?? Har regelmessig syklus og el. Vil ikke minimere sjansene for at vi lykkes på neste forsøk. Jeg skal starte med sprøyter på mensdag 2, og da er det jo noen dager siden jeg sluttet på primolut? 

Håper noen vet litt 😄 Takk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

SaraVictoria

Ingen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Jeg personlig hadde ikke klussen med mens før hormonstart. Om det kan ha negativ virkning vet jeg ikke, men vil jo tro det🙈

Anonymkode: 6feb0...71e

Share this post


Link to post
Share on other sites
Deseo

Vil anbefale deg å høre med legen din som ga deg primolutten og hormonene hvis du ikke får snarlig ønsket svar De har mye bedre kunnskap enn de aller fleste av oss uansett  😊 

Jeg personlig hadde nok ikke utsatt den før oppstart. Dette er mest fordi at jeg må gå på Primolutt for å sette i gang behandlingen pga PCOS og hadde da foretrukket å ha det på en naturlig syklus. 

Kanskje jeg misforstår litt, men hvorfor ønsker du å heller utsette naturlig syklus hvis det er bare snakk 3-4 dager? :) med mindre det er noe som absolutt stopper deg fra å ta behandlingen? 

Edited by Deseo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fiiol

Litt gammel tråd, men jeg tror ikke det har noe å si. Jeg ble av ivf-klinikken bedt om å ta primolut for å utsette mens før oppstart av stimulering (pga ferietid). Hørtes mer ut som det ev. kunne være en fordel, men jeg husker ikke hvorfor. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...